Peste 500 de cluburi sportive de fotbal pentru copii, juniori si tineret s-au inscris in Liga Punctelor PENNY

PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară un program unic în România – Liga Punctelor PENNY. În prima lună de la lansare, peste 500 de cluburi sportive de fotbal pentru copii, juniori si tineret din toată țara s-au înscris pe platforma programului.

Programul este dedicat tuturor celor care vor să încurajeze fenomenul fotbalului din România și să contribuie la dezvoltarea viitorilor mari fotbaliști din țara noastră.

„Ne bucurăm că Liga Punctelor PENNY are deja rezultate foarte bune, la o lună de la lansare! Peste 500 de cluburi sportive de fotbal pentru copii, juniori si tineret din toată țara s-au înscris pe platforma programului, clienții noștri au donat până acum peste 240.000 de puncte, iar în baza punctelor cluburile au plasat deja aproape 200 de comenzi de echipamente și accesorii sportive pentru antrenament din gama de produse disponibilă pe platformă. Campania continuă până pe 14 noiembrie și încurajăm în continuare clienții din toată țara să ni se alăture și să-și susțină clubul sportiv din comunitate! Pe www.ligapunctelorpenny.ro sunt toate detaliile despre campanie și cluburile sportive care care s-au înscris deja în program”, a declarat Lucian Pavel, Head of Strategic Marketing PENNY | REWE România

Cum se desfășoară programul:
1. Orice club sportiv de fotbal pentru copii, juniori si tineret din România se poate înscrie pe platforma digitală a programului: Liga punctelor PENNY.
2. Clienții care fac cumpărăturile în orice magazin PENNY vor primi un număr de puncte în funcție de valoarea coșului (10 lei = 1 punct).
3. Punctele acumulate la cumpărături pot fi redirecționate către oricare dintre cluburile fotbalistice înscrise pe platformă.
4. Clienții accesează www.ligapunctelorpenny.ro, unde trebuie să introducă numărul bonului pentru ca punctele să fie redirecționate către unul dintre cluburile sportive înscrise în platformă. Aleg clubul către care vor să redirecționeze punctele, iar acestea vor fi transferate în contul clubului respectiv direct pe platformă.
5. În funcție de numărul de puncte adunate în numele lor, cluburile pot achiziționa echipamente și accesorii sportive pentru antrenament din gama de produse disponibilă chiar pe platformă.

Programul se desfășoară în perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023. Un club sportiv poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Doar bonurile de cumpărături obținute în perioada de desfășurare a programului, 20 septembrie – 14 noiembrie 2023 pot fi înscrise în platformă – nu se acceptă bonuri de cumpărături cu o dată anterioară startului programului.
_____________________________________________________________________________________________

Despre PENNY
PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 351 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial www.penny.ro