Conservele de peste de la EVA nu au concurenta!

Orice zi din an este o zi bună pentru a te bucura de calitatea excepțională a conservelor EVA Sardine în ulei vegetal, Eva Sardine în ulei vegetal cu lămâie, EVA Sardine în sos tomat, EVA Sardine în ulei de măsline sau EVA Sardine în ulei vegetal cu ardei iute.

Toate combinațiile sunt o desfătare pentru papilele gustative și, în plus, o comoară de proteine și acizi grași Omega-3.

Sau poate preferi heringul… Avem, avem! Chiar două sortimente: EVA File de Hering în ulei vegetal și EVA File de Hering în sos tomat. Oricare ar fi, important este că heringul e un pește de-a dreptul fabulos, capabil să satisfacă și pretențiile celor mai exigenți gurmanzi și iubitori de pește. Iar fileurile vor fi greu de refuzat atunci când sunt servite alături de diverse garnituri precum mămăliguță, orez sau salată de cartofi. Și asta pentru că au fost alese cu grijă cele mai bune fileuri și așezate în ulei vegetal de calitate sau în sos de roșii bogat, obținut din roșii dulci și suculente.

Când cauți în mod expres un gust deosebit, dar și un fel de mâncare sănătos, de înaltă calitate, ai putea să te oprești la conservele EVA Șprot în ulei vegetal. În primul rând pentru că peștele, provenind din Marea Adriatică, este de cea mai bună calitate și a fost atent selecționat. Apoi pentru că acest pește, deși mic, are o cantitate semnificativă de substanțe nutritive și oligoelemente. Calciul, acizii grași esențiali, iodul și fosforul fac șprotul să fie aproape la fel de valoros ca speciile pe pești mari. Plus avantajul de a avea un conținut caloric redus, de numai 90 de calorii la o sută de grame. Îți place combinația de pește cu sos de tomate? Atunci EVA Șprot în sos tomat te va cuceri de la prima degustare.

Macroul, una dintre cele mai iubite specii de pește, este prezent și el în portofoliul Podravka și în rafturile magazinelor, așteptând să fie descoperit, consumat și iubit așa cum merită cu prisosință. Fie că vorbim despre EVA File de macrou în ulei vegetal sau EVA File de macrou în sos tomat. Dacă fileurile în sos tomat le poți servi cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt sau cu câteva grăunțe de usturoi zdrobite, pentru cele în ulei vegetal îți propunem un sos de lămâie genial.

Ai nevoie de zeama de la o lămâie mare, 100 ml de ulei de măsline extravirgin, o jumătate de linguriță de muștar (dulce sau iute, după preferință), un vârf de cuțit de sare și unul de piper (alb sau negru). Dacă vrei să obții un gust intens, de tip oriental, poți adăuga semințe de chimion sau boabe de coriandru, zdrobite. O altă variantă, o altă aromă, este cea în care se adaugă oregano sau cimbru. Pune toate ingredientele într-o sticluță, pune-i dopul și agită câteva secunde pentru a se emulsiona. Îl poți păstra în frigider mai multe zile. Când servești sosul, poți asezona cu pătrunjel verde tocat, rozmarin, busuioc, usturoi zdrobit sau ardei iute tocat fin. Totul ține de preferințele tale!