Premiere Disney+ in luna iunie

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonații vor avea parte de premiere de excepție, printre care se numără și marele succes Avatar: Calea Apei, așteptat de toată lumea. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: Invazia secretă. În plus, Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul Gol Pușcă (The Full Monty) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul post-industrial Sheffield.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

INVAZIA SECRETĂ
SECRET INVASION
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

21 iunie
Un nou episod în fiecare săptămână

În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.

AVATAR: CALEA APEI
AVATAR: THE WAY OF WATER

7 iunie
FILM 20TH CENTURY

Avatar: Calea Apei ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se întâlnește cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.

GOL PUȘCĂ
THE FULL MONTY
SERIAL ORIGINAL

14 iunie
Toate episoadele disponibile

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare – care încă locuiesc în Sheffield – s-a schimbat în deceniile care au trecut.

MOARTE ÎN CARAIBE
SAINT X
SERIAL ORIGINAL

7 iunie
Toate episoadele sunt disponibile

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

FLAMIN’ HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI
FLAMIN’ HOT
FILM ORIGINAL

9 iunie
Disponibil

„Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.

Știați că?
• Ziua mondială a oceanelor: Sărbătoriți alături de noi pe 8 iunie, cu cunoștințele noastre acvatice preferate, inclusiv Oceanul pe uscat (Drain the Oceans) de la National Geographic sau Aliens of the Deep de la James Cameron, dar și producțiile pentru întreaga familie; franciza Finding Nemo – În căutarea lui Nemo (Finding Nemo), În Cautarea lui Dory (Finding Dory) și Imagini din reciful lui Dory (Dory’s Reef Cam).
• Pregătiți-vă de invazie: Marvel Studios ne invită să ne întoarcem în lumea lui Nick Fury pe 21 iunie în Invazia Secretă și să îl sărbătorim pe Stan „The Man”‘ Lee în noul documentar STAN LEE pe 16 iunie.

CE ALTE NOUTĂȚI MAI VIN LA DISNEY+ ÎN IUNIE?

The Secret Chef

 

29 iunie | Serial | Toate episoadele disponibile

 

De la producătorul executiv David Chang vine o schimbare radicală a competițiilor culinare.

Marile speranțe (Great Expectations)

 

TRAILER

 

28 mai | serial| Toate episoadele disponibile

Orfanul Pip tânjește după o viață mai bună când soarta îi deschide o lume întunecată de posibilități.

 

Arayis

 

TRAILER

 

14 iunie| Serial | Toate episoadele disponibile

Nisan, o femeie rătăcită, prinsă în viața de la oraș, descoperă un cult dubios după o ședință de vindecare.

World´s Best

23 iunie| Film Original Disney+

 

Tânărul matematician genial Prem încearcă să afle dacă are cu adevărat hip-hopul în sânge.

Ferma neconvențională a lui Benedikt (Farm Rebellion)

14 iunie | Serie documentară Disney+ | Toate episoadele disponibile

Benedikt Bösel și tânăra sa echipă luptă pentru un nou tip de agricultură radicală.