Primul episod din Ahsoka a ajuns la 14 milioane de vizualizari saptamana trecuta

Lucasfilm și The Walt Disney Company au anunțat faptul că primul episod al serialului Ahsoka, „Maestru și ucenică”, a fost cea mai vizionată producție pe Disney+ săptămâna trecută. Acest episod a ajuns la 14 milioane de vizualizări*, plasând astfel serialul pe primul loc la nivel global pe platforma de streaming.

Ahsoka a devenit preferata fanilor de toate vârstele și este minunat să vedem că ea continuă să fie apreciată de telespectatori în cadrul propriului serial”, a declarat Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm. „Este rezultatul muncii fantastice depuse de echipa noastră de creație, condusă de Dave Filoni și Jon Favreau, de distribuția incredibilă condusă de Rosario Dawson și de echipa noastră talentată. Iar în numele echipei Lucasfilm, le mulțumim atât fanilor care au fost alături de Ahsoka la fiecare pas al călătoriei sale cât și tuturor celor care abia acum o descoperă în serialul de pe Disney+” a continuat Kathleen Kennedy.

Noi episoade din serialul StarAhsoka apar în fiecare miercuri, numai pe Disney+.

*O vizionare este definită ca fiind timpul total de streaming împărțit la durata episodului.

Facebook: @DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus; #Ahsoka

Mai multe informații despre povestea fostului cavaler Jedi, Ahsoka Tano, puteți descoperi AICI

Trailerul oficial al seriei este disponibil AICI

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu Familia Simpson și multe altele. În anumite teritorii, include și brandul de divertisment general, Star. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta librărie Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.