Vedeta de televiziune Madalina Balan va fi prezentatoarea care ii va invita pe scena pe Lara Fabian, Jose Carreras si Gheorghe Zamfir, un trio artistic in premiera mondiala la Bucuresti

Lara Fabian revine în România, pe scena Stadionului Arcul de Triumf, într-un regal artistic dedicat aniversării lui Gheorghe Zamfir.

Celor 2 interpreți li se va alătura marele tenor Jose Carreras, cunoscut și pentru multiplele gesturi de suflet înfăptuite în sprijinul copiilor diagnosticați cu leucemie și internați în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Click AICI pentru a participa la marele spectacol.

În aplauzele publicului, artiștii vor fi introduși în scenă de vedeta de televiziune Mădălina Bălan, care va prezenta momentul în care cei 3 vor interpreta „JE TÁIME”, piesă reprezentativă pentru repertoriul Larei Fabian.

Grandiosul eveniment muzical este organizat cu sprijinul Asociației „Academia Viitorului – Rromani Pact”, ONG care are printre principalele obiective educația prin cultură, cu această ocazie propunându-și să ofere copiilor de etnie rromă din comunitate șansa de a urma modelul în carieră al unor artiști de talie mondială.