Primul eveniment din 2022 la Sala Palatului: Mesaj emotionant pentru Ucraina in cadrul concertului aniversar sustinut de 3 Sud Est

Pe 4 martie 2022, 3 Sud Est și-a spus povestea celor 25 de ani de muzică, emoție și amintiri în cadrul unui concert deosebit susținut la Sala Palatului.

Show-ul a marcat mai multe momente pline de emoție, iar piesa „Liberi” a venit și cu un mesaj de susținere din partea trupei pentru Ucraina. „În aceste vremuri tulburi, țara noastră vecină, Ucraina, trece prin momente cumplite. Să ne rugăm pentru ei și să le trimitem fiecare câte un gând bun, de pace”, a spus Laurențiu Duță.

Printre hiturile cântate la unison la Sala Palatului se numără „Amintirile”, „Emoții”, „Clipe”, „Cu capu-n nori”, „Iubire”, „Când soarele răsare”, dar și „Focul”, „De-ar vorbi inima” sau „Prietenia”. Pe scenă a urcat și Andra, alături de care trupa a cântat „Jumătatea mea mai bună”, hit ce a cucerit clasamentele muzicale și a adunat peste 53 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De-a lungul timpului, piesele 3 Sud Est au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de hituri absolute care au stat în fruntea topurilor muzicale și a playlisturilor. Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde au reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat.