Primul magazin monobrand HILFIGER DENIM se deschide in BUCURESTI

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], are plăcerea să anunţe deschiderea primului magazin monobrand Hilfiger Denim în Bucureşti, România, pe data de 14 mai 2015. Situat în Mega Mall, este primul magazin Denim din România al brand-ului şi cea mai recentă locaţie deschisă, adăugată la un portofoliu de 10 magazine de succes Tommy Hilfiger Sportswear din ţara noastră şi la un număr tot mai mare de locaţii Hilfiger Denim din întreaga lume.

Magazinul este operat de SARKK, partener de franciză exclusiv al Tommy Hilfiger pentru Hilfiger Denim în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M.

Magazinul din Mega Mall va dispune de cea mai recentă colecţie primăvară – vară 2015 Hilfiger Denim pentru bărbați și femei, împreună cu accesoriile. Interiorul este conceput pentru a reflecta mixul de influenţe clasice şi moderne, ce reprezintă stilul “preppy with a twist” Hilfiger Denim. Piese vechi americane, elemente vintage şi accentele industriale reflectă spiritul cool, rock-and-roll şi all-American al brand-ului.

Colecţia Hilfiger Denim primăvară / vară 2015 este inspirată de o excursie all-American în Statele Unite. Colecţia călătoreşte pe căi neconvenţionale din deşert şi zona de munte până la uimitoarele privelişti de coastă – vizitând unele dintre cele mai pitorești, unice şi atipice locuri din țară. Această explorare a Americii Midland îmbrățișează natura la maxim, declinând în plus, influenţele maritime şi militare combinate cu semnătura Hilfiger Denim in stil rock-and-roll.