Pe urmele uriasilor - un nou serial pe HISTORY

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, a pregătit pentru telespectatori un nou serial captivant: „Pe urmele uriașilor”. Emisiunea va debuta pe 20 mai iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 22:00.

Jim și Bill Vieira au pornit într-o expediție pentru a investiga teoria incredibilă conform căreia miturile și legendele pe care le-am auzit cu toții despre uriași au de fapt origini ancorate în realitate. Emisiunea TV arată cum, în urmă cu câțiva ani, frații Vieira au descoperit o serie de structuri speciale de piatră și tuneluri care ar putea fi indicii ale unei civilizații pierdute, care nu a fost menționată niciodată în cărțile de istorie.

Pornind de la această descoperire, Jim a cercetat peste 1000 de schelete înalte de peste 2 metri, descoperite în America în secolele 19 și 20. Cercetări ulterioare i-au condus la o descoperire înfiorătoare: în centrul acestei civilizații pierdute se afla o rasă de umanoizi uriași care străbăteau, odată, America de Nord. Astfel, serialul „Pe urmele uriașilor” îi va urmări pe frații Vieira căutând dovezi pentru a-și confirma teoria care pare să fi alunecat printre degetele istoriei. Aceștia vor cerceta prin încăperi secrete, tuneluri subterane și misterioase movile funerare în căutarea unui os , a fir de păr sau a oricărei alte structuri purtătoare de ADN care să confirme sau infirme teoria conform căreia au existat uriași pe pământ.

Mai multe informații despre serial  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

 

 

 

 

Bookzone - Carti Online Resigilate