Psychodentistry - un concept inovator pentru tratamente stomatologice fara frica

Când aud de dentist, mulți dintre noi se tem.

Mulți sunt cuprinși de o frică inexplicabilă, care le paralizează simțurile. Explicația? Traume mai vechi, temeri din copilărie, evenimente nefericite. Și totuși… există soluții…mereu există speranță și variante medicale. Mai ales, la Clinica de Implantologie Dr Nassar. Aici, frica de dentist are un leac pe măsură: hipnoza medicală. Ei i se alătură ascultarea și introspecția psihologică efectuată de chirurgul implantolog, Lorelei Nassar. Rezultatul? Un mix unic, irepetabil, pe care și îl poți accesa doar aici: psychodentistry. Ce știi despre aceasta abordare Când și cum se folosește în medicină?

Află detalii.

Psychodentistry este un concept prin care frică de dentist poate fi spulberată rapid și eficient? Cum, mai exact? Prin hipnoză medicala.  O metodă care reprezintă un real ajutor în stomatologie.

La Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar, hipnoza medicală se practică la un nivel superior. Vrei să știi de ce? Află că, dr. implantolog Lorelei Nassar este… „doi în unu”. Specializată în Israel în chirurgie și implantologie, dr este și psiholog certificat și deține un atestat în hipnoză medicală.

”Am învățat hipnoză medicală în Universitatea de Medicină și Farmacie din Tel Aviv, cu unii dintre maeștrii mondiali în acest domeniu, psihologi de înaltă ținută și cu rezultate extraordinare, cărți publicate în domeniu și multă experiență științifică. Așa s-a întâmplat că încă din prima secundă m-a fascinat acest domeniu și i-am văzut aplicabilitatea clinică, în cazul pacienților cu o frică exacerbată de dentist – oameni, care în toată viața lor nu fuseseră într-un cabinet medical din acest motiv – și că în câteva ședințe am reușit să creăm o relație de încredere și o colaborare optimă, am fost și mai entuziasmată”, povestește medicul Nassar.

Frica există în fiecare dintre noi, și până la urmă este un sentiment normal, cu rolul de a ne proteja de ceva ce ne-ar putea răni, fizic sau emoțional. Fricile au și valențe pozitive, dar și negative. Este evident că atunci când frica împiedică o persoană să se adreseze medicului dentist – deși are o reală nevoie – este vorba despre fațeta ei negativă.

Fobia de dentist ne poate împiedica să beneficiem de tratamente medicale inovatoare precum implanturile în șapte minute sau implanturile personalizat.

La Clinica Dr Nassar, odată frica depășită, vei simți că trăiești în secolul vitezei. Aici, poți beneficia de implanturi dentare cu încărcare imediată, operațiuni care îți pot reda dantura într-o singură zi. Dr Lorelei Nasser (este și trainer în implantologie pentru alți medici!) poate realiza restaurări dentare, de la unul până la toți dinții, în mai puțin de 24 de ore. Cum e posibil? Grație folosirii sistemelor All On 4 sau All On 6.

Gama de servicii stomatologice oferită de Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar este completată de alte specializări cum ar fi proceduri de profilaxie și prevenție, tratamente endodontice, chirurgie orală, ortodonţie protetică dentară, parodontologie, estetică dentară și facială și URGENȚE 24 din 24 pentru pacienții clinicii.

Te-am convins? Dă un click și vei știi mai multe.

drnassar.ro/implant-dentar