Raluka dezvaluie cel mai greu moment din cariera sa: "Mi-am dat seama ca nu mai pot sa cant"

Raluka, artista cunoscuta publicului din Romania pentru vocea sa speciala si hit-urile lansate dezvaluie care a fost cel mai greu moment din cariera sa.

Artista a trecut prin momente exrtem de grele din cauza vocii, „instrumentul” cu ajutorul caruia artista a facut din pasiunea sa o intreaga cariera de success.

„Cel mai dificil moment din cariera mea a fost acela in care mi-am dat seama ca nu mai pot sa cant. Inca nu am reusit sa-l depasesc in totalitate, dar incet incet cu incredere si cu exercitii o voi face. A fost mai dificil de cat am crezut eu. Am avut impresia ca doar o sa sufar de aceasta interventie si apoi voi incepe sa fac vocalize si sa cant. M-am lovit de momente in care mai ramaneam fara voce si pur si simplu nu reuseam sa am control. Mi-a fost frica sa nu imi pierd vocea”, a declarat Raluka.

Artista a revenit pe scena la patru luni dupa ce a suferit interventia pe corzile vocale. Aceasta a avut un chist foarte mare pe corzile vocale, problema din cauza careia risca sa ramana fara voce. De curand, aceasta a scos un nou single in limba engleza „Undone” alaturi de un videoclip care transmite multa energie si in care aceasta apare in ipostaze incendiare.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania avand numeroase piese care au stat in topuri saptamani la rand. Colaborarile cu Dj Sava, „Aroma”,„Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet” au devenit hit-uri, avand succes si la nivel international. De asemenea, artista a colaborat si cu Killa Fonic, lansand single-ul „Dulce Otravă”. De curand, Raluka a scos alaturi de Vescan piesa „Ca doi necunoscuti”.   Piesele   „Zbor”,   „Ieri   Erai”,„Cine   sunt  eu”   au   fost   produse   in   studiourileQuantum Music, casa de discuri ale carei baze au fost puse chiar de Raluka.