RE/MAX a ajuns la 70 de francize nationale si mizeaza pe o strategie de dezvoltare accelerata in 2023

15 noi birouri s-au alăturat rețelei în ultimele luni

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, ajunge la un număr de 70 birouri și peste 800 de membri la nivel național. Ca parte a strategiei de dezvoltare accelerată pe care mizează în ultima perioadă, brandul RE/MAX și-a extins portofoliul cu 15 noi birouri, la nivel național.

Printre fondatorii celor mai recente birouri RE/MAX deschise în România se numără persoane care au activat anterior în domeniul imobiliar sau altele conexe, însă majoritatea sunt antreprenori cu experiență în alte industrii ori persoane care au observat oportunitățile din domeniu și au decis să se alăture în acest parcurs celui mai relevant brand global din real-estate.

Spre exemplu, după o activitate de 12 în domeniul construcțiilor, Daniel Suzeanu a decis să între pe piața imobiliară. „Am ales RE/MAX întrucât oferă acces la o varietate de traininguri, care mă ajută să înțeleg mai bine profesia de agent imobiliar, precum și suport pe partea de recrutare și marketing. Practic, pe toate zonele în care ai nevoie de ajutor, echipa vine cu soluții astfel încât să te ajute să își dezvolți businessul”, a declarat Daniel Suzeanu, B/O RE/MAX Total, cu sediul în București. Antreprenorul își propune ca până la finalul anului să recruteze 10 agenți imobiliari, iar în 2024 să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 Eur.

Tot datorită reputației și succesului global s-a alăturat companiei și antreprenorul Marius Ivan, cel care a pus bazele biroului RE/MAX Focus, din București. Printre obiectivele sale se numără construirea unei rețele puternice de contacte și resurse în industria imobiliară, pe care le consideră un real ajutor în creșterea businessului. „Prin RE/MAX reușesc să am acces la toate aceste reurse de care am nevoie și să evoluez odată cu afacerea mea. Profesez de patru ani ca evaluator de proprietăți imobiliare și am considerat că este momentul potrivit să intru pe piață și cu un business”, a declarat Ivan.

Andra Ciucaș, B/O RE/MAX Energy, vine cu o carieră îndelungată în real-estate în Londra, unde a încheiat cu succes sute de tranzacții. De doi ani s-a întors în România și a decis să se alăture unui brand care lucrează la dezvoltarea profesiei de agent imobiliar și oferă toate reursele necesare pentru performanță și a lansat, în parteneriat cu B/O Adela Stanciu, franciza RE/MAX Energy, în Cluj. „Atunci când ești parte a brandului RE/MAX presiunea crește, întrucât clienții se așteaptă să fii profesionist, să fii informat, având în spate cursuri de specializare. Este, însă, cu atât mai satisfăcător când reușești să închei o tranzacție, pentru că nu crești dor brandul tău, ci ajuți și comania-mamă să evolueze ”, explică aceasta.

Pentru Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts, deschiderea unui business în Craiova în domeniul imobiliar a fost o provocare întrucât, conform spuselor sale, piața tranzacțiilor este una dificilă în zonă. B/O mizează și pe faptul că experiența sa în vânzări, de aproape 30 de ani, îl va ajuta să aibă o afacere de succes. „Decizia de a deține propria franciză a venit din dorința de a conduce propriul business și de a ieși din zona de confort. Pe lângă dezvoltarea personală, mă încântă faptul că voi beneficia de suport puternic în dezvoltarea afacerii, precum și posibilitățile infinite de câștig, direct proporționale cu implicarea și managementul afacerii”, a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.

Sergiu Borta, B/O RE/MAX Quality din București, a ales să își deschidă propria franciză RE/MAX datorită posibilității dezvoltării unei echipe formate din profesioniști. „E un domeniu complex și solicitant din toate punctele de vedere, dar, în același timp, nelimitat din punct de vedere al beneficiilor financiare și al gradului de satisfacție. RE/MAX România, pe lângă un brand puternic, ne oferă și un sistem educațional bine pus la punct și o creștere calitativă constantă”, menționează antreprenorul.

Antreprenorul Ionuț Petrice, B/O RE/MAX Nord Estates, din București, a dezvoltat o pasiune pentru zona imobiliară observând beneficiile ample și oportunitățile pe care le poate avea activând în domeniu. „Am decis să deshid o franciză RE/MAX tocmai pentru că aveam o mulțime de întrebări la care nu aveam răspuns. Aveam nevoie de profesioniși care să mă învețe pas cu pas. Simt deja că am evoluat considerabil, iar pe termen lung îmi propun deschiderea unor noi birouri” a declarat acesta.

Florin Dragoslav, B/O RE/MAX Champions, și-a deschis propria franciză în Brașov și își propune ca până la finalul anului 2024 să devină cea mai relevantă agenție din oraș. „Avem obiective îndrăznețe pentru următorii ani și avem încredere că le vom îndeplini datorită suportului pe care îl vom primi din partea RE/MAX România. Prin networking, cursuri educaționale și instrumente de lucru vom ajunge acolo unde ne-am propus” a explicat Dragoslav.

Pe lângă cele menționate, în Capitală s-au deschis alte patru noi francize, respectiv RE/MAX Innovation, cu două birouri lansate, RE/MAX Liberty, coordonat de Adrian Șebe și RE/MAX Loyalty, sub coducerea Broker/Owner-ului Luiza Radu. Totodată, la nivel național s-au alăturat rețelei franciza RE/MAX Lifestyles, cu birouri în Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, conduse de Zolt Antal și Laszlo-Robert Antal, RE/MAX City, din Piatra Neamț, coordonat de Ionuț Bostan, RE/MAX Terra, din Baia Mare, Broker/Owner Ruxandra Rus și RE/MAX Life, din Cluj-Napoca, Broker/Owner Laura Pop.

###
Despre RE/MAX
În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 70 de francize și peste 800 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2400 birouri și 30.000 de agenți, continuând să se extindă.

DPentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro