AMESTEC - Festivalul unde atingi cerul - se intoarce intre 18 si 20 august, in inima Bucovinei

Cea de-a doua editie va avea loc in satul Delut

AMESTEC este singurul festival independent de muzica si alte arte, care are loc in satul Delut, comuna Fundu Moldovei, in judetul Suceava, la o aruncatura de bat de Campulung Moldovenesc. Bazele evenimentului au fost puse de un grup de prieteni care au copilarit in zona si au fondat asociatia Amestec, pentru a revigora spatiul natal, a pune in valoare natura si a oferi oportunitati tinerilor de acasa.

Prima editie a festivalului, desfasurata in vara anului 2022, a reusit sa transmita participantilor autenticitatea si farmecul zonei Bucovinene, combinand cu maiestrie elementele traditionale cu cele contemporane ale muzicii, artei vestimentare si artelor plastice. Astfel, s-a conturat o reteta magica care a adus vesnicia specifica satului mai aproape de toti cei prezenti.

AMESTEC se pregateste sa revina intre 18 si 20 august, oferind o noua experienta de neuitat in mijlocul naturii bucovinene. Participantii vor avea parte de numeroase activitati diverse, precum concerte live, DJ sets, gastronomie locala autentica, expozitii si instalatii de arta contemporana, sezatoare cu ateliere de creatie, dans, drumetii si plimbari cu bicicleta sau caruta.

Printre artistii care vor urca pe scena celei de-a doua editii se numara unii dintre cei mai apreciati cantareti de hip-hop si DJ din Romania, multi dintre ei avand pentru prima data ocazia de a performa in regiunea Bucovinei. Macanache, Argatu’, Sllash & Doppe, Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Sauce, Chiribaw, Bea, Madliquid si multi altii, care vor incanta publicul cu ritmurile lor captivante si energizante.

Organizatorii evenimentului pun la dispozitia iubitorilor de festivaluri un numar limitat de 1950 de abonamente, asigurandu-se astfel ca fiecare participant va avea parte de o poveste bine spusa si simtita, intr-o atmosfera intima si lipsita de aglomeratie. „Ca organizatori, am fost implicati in numeroase activitati care promoveaza prietenia si creeaza amintiri de nepretuit. AMESTEC este un proiect care izvoraste din suflet si este dedicat in primul rand prieteniei autentice, dar si convingerii ca muzica are puterea de a uni oamenii in cadrul celor mai frumoase povesti (Calin Popovici, organizatorul festivalului Amestec).

Primele 50 abonamente early bird la festival sunt disponibile pana pe 15 iunie, pe iabilet.ro, la pretul de 150 lei (acces general) si 170 lei (camping inclus). Dupa epuizarea acestora, abonamentele vor putea fi achizitionate la pretul de 250 lei (acces general) si 280 lei (camping inclus)

Fii la curent cu noutatile, pe paginile festivalului:
Website: www.amestec-fest.com
Facebook: www.facebook.com/amestec.fest
Instagram: www.instagram.com/amestec.fest