Recomandarile lunii iunie la HISTORY Channel

În luna iunie, la HISTORY Channel, pornim la vânătoarea de comori cu frații Rick și Marty Lagina într-un nou sezon al emisiunii „Comori Misterioase”, aprofundăm mentalitatea primară a celui mai distructiv om din istorie în mini-seria documentară „Viața sexuală secretă a lui Hitler”, îi urmărim pe cei mai pricepuți meșteri și restauratori din SUA în timp ce repară și restaurează în secret obiecte prețioase și moșteniri de familie în „Restaurare secretă”, și îi căutăm pe cei mai urmăriți oameni din SUA alături de Duane „The Dog” Chapman în „Vânătorii de recompense”.

Comori Misterioase | Sezonul 3 (10×60′)
Din 6 mai | Marțea, 23:00
Titlul original: World’s Greatest Treasure Mysteries

Frații Rick și Marty Lagina, împreună cu neînfricatul lor partener de investigație Matty Blake, sunt din nou în căutare de comori, dar de data aceasta în alte locuri decât faimoasa insulă Oak.

Prin interviuri cu experți, istorici și vânători de comori, și vizite în punctele fierbinți de pe harta celebrelor comori, dar și cu experiența dobândită pe Insula Oak, Rick și Marty vor face propriile cercetări și vor scoate la iveală noi indicii care ne-ar putea aduce cu un pas mai aproape de descoperirea lor.

Acest al treilea sezon captivant al seriei îi urmărește prin Statele Unite și Canada, unde se întâlnesc cu alți vânători de comori și colaborează pentru a da de urma unor comori legendare pierdute, printre care comoara privatului englez Peter Easton sau milioanele de smaralde din legendara epavă Atocha.

Viața sexuală secretă a lui Hitler (4×60′)
Din 15 iunie | Joia, de la ora 22:00
Titlul original: Hitler’s Secret Sex Life

Seria documentară „Viața sexuală secretă a lui Hitler” scoate la iveală zvonurile, teoriile și relatările istorice controversate despre psihologia sexuală a lui Adolf Hitler. Nu lipsesc experții în viața sexuală a lui Hitler, care consideră că predicțiile Führerului sunt un barometru al minții întortocheate a dictatorului. De la incest la hărțuirea femeilor în tinerețe, de la masochism la crimă, pe măsură ce încerca să-și ascundă trecutul sexual, „Viața sexuală secretă a lui Hitler” aprofundează mai mult ca oricând mentalitatea primară a celui mai distructiv om din istorie.

Restaurare secretă (10×60′)
Din 25 iunie | Duminica, de la ora 19:05
Titlul original: Secret restoration

În interiorul unei fabrici de unelte vechi de un secol din New England, un grup de restauratori și meșteri de top din țară s-au reunit pentru a transforma visele în realitate. Ei repară și restaurează în secret obiecte prețioase și moșteniri de familie, iar apoi le dezvăluie destinatarilor care nu suspectează nimic.
De la boliduri și mașini de pinball la chitare și tunuri din secolul al XIX-lea, și orice altceva între ele, nicio provocare nu este prea mare pentru acest grup de specialiști. Fiecare episod din „Restaurare secretă” scoate la iveală o istorie surprinzătoare, detalii ascunse și va aduce la viață cele mai prețioase posesiuni ale oamenilor.

Vânătorii de recompense (10×60′)
Din 26 iunie | Lunea, de la ora 22:00
Titlul original: Dog’s Most Wanted

Un vânător de recompense legendar își urmărește cele mai mari ținte de până acum în acest reality-show palpitant. FBI, șerifii federali și fiecare stat din SUA au listele lor cu cei mai căutați oameni.

Acum, celebrul vânător de recompense Duane „The Dog” Chapman alege nume din fiecare dintre ele pentru a face propria listă. După ce soția sa Beth este diagnosticată cu cancer în fază terminală, Dog decide să iasă la pensie în încercarea de a o ajuta să o trateze pe Beth cu singurul lucru care știe că o va face să se simtă mai bine: aducerea fugarilor în fața justiției.

De data aceasta chiar este ceva personal! La începutul fiecărui episod, Dog, membrii familiei sale și echipa sa feroce de vânători, cunoscută sub numele de „duzina de ticăloși”, aleg un infractor în libertate drept următoarea lor țintă.

După ce aflăm ce a făcut fugarul pentru a-și câștiga locul pe listă, începe vânătoarea! Este o urmărire care i-ar putea duce pe vânătorii de recompense în întreaga lume, lucrând cot la cot cu agențiile de aplicare a legii pentru a aduce fugarul în fața justiției.

El însuși un fost membru al unei bande, Dog cunoaște lumea interlopă. Este motivul pentru care infractorii pot fugi, dar nu se pot ascunde!

Despre HISTORY Channel®
HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.