Recupereaza-ti acuitatea auditiva cu Clarfon

Resimți în fiecare zi dificultatea de a percepe sunetele din jurul tău? Nu mai ai aceeași acuitate auditivă ca înainte?

Se estimează că 500 de milioane de oameni suferă de o formă de hipoacuzie. Se preconizează că acest număr va crește cu 200 milioane până în 2025.

16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă.

Alege un nou început pentru auzul tău! Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și unul din colegii noștri te va îndruma în cel mai rapid și eficient mod să începi un proces de identificare a unei posibile deficiențe de auz. Hipoacuzia este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ce diminuează simțul auzului și netratată la momentul potrivit, se agravează.

Clarfon promovează un auz sănătos, motiv pentru care continuăm și în luna februarie o super ofertă!

Acum în cabinetul Clarfon din orașul tău, ai oportunitatea să beneficiezi de aparatul auditiv STRATOS by Hansaton. Acest model de proteză auditivă oferă un super-auz.

Beneficiile oferite de acest model de aparat:
• Este reîncărcabil;
• Are conectivitate TV și Telefon;
• Deține 12 canale de reglaj;
• Beneficiezi de reducere CAS pe loc;

Acest aparat auditiv aduce un nou nivel de performanță, la un pret accesibil.
Se potriveste tuturor gradelor de hipoacuzie: usoara, medie, severa și profunda iar pacientul are posibilitatea de a regla manual aparatele auditive.

Echipa Clarfon este mereu aproape de tine și a gândit un sistem de rate pentru a facilita achiziționarea celui mai bun aparat auditiv la un preț de excepție. Acum ai posibilitatea să achiți lunar suma de 175 lei și să beneficiezi de un auz de excepție.