Redescopera luna iubirii alaturi de Calvin Klein

Nu exista nicio formula exacta care sa defineasca sensul iubirii in intreaga sa forma.

Cu totii ne dorim sa fim iubiti. Sa avem langa noi oameni alaturi de care sa radem, sa plangem si sa impartasim cele mai frumoase experiente in timp ce ne conectam.

Anul acesta, in Luna Iubirii, alaturi de Calvin Klein, regandim viitorul si modul in care iubim.

De Valentine’s Day, ne conectam cum nu am mai facut-o pana acum, in #MyCalvins.

Be part of something bigger alaturi de Calvin Klein
Imparte dragostea, fie ca o faci alaturi de cei dragi sau atunci cand alegi icon-ul tau vestimentar favorit. Iesi in evidenta din multime si transforma 2022 in anul tau. Descopera o colectie Calvin Klein definitorie, atemporala, perfecta sa iti fie complicele ideal in povestile romantice pe care le scrii zi de zi.

Marimea perfecta, tesatura, culoarea sau croiala potrivita? Fa alegerea potrivita si scrie un capitol din viata ta alaturi de Calvin Klein.

Lasa-te inspirat de romantism si emotie atunci cand alegi produsul tau favorit din colectia Calvin Klein. Fa-te auzit, vazut si lasa increderea sa preia controlul pentru ca fiecare zi este o oportunitate sa iti spui povestea.

Anul acesta, de Ziua Indragostitilor, in perioada 9-14 Februarie, ti-am pregatit o promotie de 15% pentru orice achizitie a doua produse in magazinele CALVIN KLEIN din Romania.

Tu ce mai astepti?