Remix - shopping sustenabil si inteligent. De ce sa alegi sa cumperi second hand

Moda este o industrie în continuă evoluție.

Vedem că stilurile vin și pleacă pe măsură ce tendințele se îmbină în ceva nou și incitant. Și totuși, cumva, de multe ori ne aflăm în situația de avea fonduri puține, aparent fără nimic de îmbrăcat, în timp ce ne uităm la garderoba plină.

Mergem din magazin în magazin, probând ceea ce se simte ca fiind sute de ținute, în speranța de a obține aspectul pe care ni-l dorim, fără a face ravagii în portofel. Și, făcând acest lucru, cădem în capcana modei rapide – cumpărând în mod constant haine noi, care nu mai au loc în garderoba noastră și totuși doar câteva zile mai târziu nu avem nimic interesant de îmbrăcat și totuși cheltuim cumva o mulțime de bani pe ceea ce deja aveam.

Drept urmare, alegerea de a fi stilat(ă) poate fi adesea costisitoare și poate afecta bugetul nostru lunar.

Și când vine vorba de marea schemă a lucrurilor, moda este în prezent unul dintre cei mai mari poluatori cu efecte negative majore asupra mediului.

Cu toate acestea, moda nu trebuie să fie scumpă sau poluantă. Putem alege să economisim bani în timp ce facem de la branduri de modă de top, fără a face compromisuri cu propriul stil personal, totul fiind sustenabil.

Cumpărați smart – Reîmprospătați-vă stilul – Nu faceți ravagii financiare

Dar cum putem face frecvente pentru descoperiri noi, cum putem economisi bani și să menținem o cantitate gestionabilă de haine?

Fiind unul dintre cei mai mari retaileri online de modă second-hand și outlet din Europa, listează zilnic peste 15 000 de articole unice de la mărci de lux, medii și prietenoase cu bugetul, ajutându-vă să vă dezvoltați stilul cu adevărat excepțional. Nu numai asta, dar fiecare articol listat este ales manual și îndeplinește cerințele de calitate înaltă ale retailerului online.

oferă mărci de renume mondial la prețuri sub retail, reduceri zilnice de până la 90% și o selecție grozavă de articole.

Nu numai asta, dar vă oferă opțiunea de a naviga cu ușurință și de a descoperi articolele perfecte pentru stilul vostru personal. Puteți căuta cu ușurință prin categoriile de îmbrăcăminte sau puteți crea propriile filtre personale și puteți primi notificări pentru articolele nou încărcate și reduceri la acestea, ceea ce vă ajută să găsiți rochia, geanta, jacheta sau orice alt articol pe care îl căutați de la unul dintre produsele de pe remixshop.com aparținătoare unor mărci de top.

Dar a economisi bani și a fi sustenabil nu se termină cu obiceiurile voastre de cumpărături. De fapt, acesta este doar primul pas în călătorie. Ceea ce urmează este să eliberați spațiu în garderoba voastră înainte de a vă bucura de noile voastre articole.

Remix vă permite să dați hainelor și accesoriilor voastre o nouă viață, în loc să le aruncați și, prin aceasta, să poluați planeta. Este un câștig reciproc! Primiți bani pentru articolele pe care nu le mai purtați , ceea ce vă permite să investiți în altele noi și ajungeți să protejați mediul.

Și este la fel de ușor pe cât pare. Pentru a începe procesul, trebuie să selectați articolele care nu vă mai sunt de folos. Trebuie să fie într-o stare suficient de bună pentru a le oferi unui prieten. Și nu vă faceți griji, există sute de mărci pe care le puteți pe remixshop.com.

După ce v-ați selectat articolele, puteți obține o pentru ele de la Remix în doar câțiva pași simpli, fără a fi nevoie să încarcați fotografii sau să oferiți informații suplimentare despre eleRemix Bag, îl umpleți și îl trimiteți. După ce hainele dumneavoastră sunt aprobate, veți primi suma oferită fără a fi nevoie să așteptați ca articolele să se vândă.

Reduce, reuse, remix

Cu Remix deveniți parte a modei circulare. Vă permite să rămâneți elegant(ă) și să urmați tendințele modei, în timp ce faceți cumpărături într-un mod contemporan și inteligent de la branduri de top, economisind în același timp banii câștigați cu greu.

Și pentru a completa totul, protejați planeta și conduceți viitorul modei, urmând motto-ul: Reuse Reduce Remix.

Photo credit: Remixshop.com