RESERVED - Colectia de Vara pentru femei

Culori vibrante, modele etnice și o multitudine de texturi: aceasta este viziunea Reserved despre vară, surprinsă în cea mai hot și lipsită de griji formă. Țesături din bumbac, broderii inspirate de diferite culturi, rochii diafane, volane si, bineînțeles, genți tip coș – această garderobă ar putea cu ușurință câștiga inima vedetelor anilor 1970: Jane Birkin sau Brigitte Bardot. Influențele boho modernizate s-ar potrivi perfect cu stilul lor.

Dantela romantică se întrepătrunde cu accente sport și dungi geometrice cu un model asemănător mozaicurilor marocane. Există combinații îndrăznețe de modele și texturi diferite: de la fusta de satin la modă, croită în linii simple până la pliuri foarte fine. Tuluri și țesături ușoare. Bluze strâmte, tip surfer, și pantaloni trei sferturi. Este un eclectism controlat, deoarece totul are locul său în cadrul unei palete de culori perfect compuse. Nuanțele calde ale orașelor din sud, culorile celor mai frumoase flori și cea mai plăcută nuanță de alb sunt intercalate cu albastru închis și chiar cu galben neon.

Elementele individuale ale acestei colecții sunt precum suvenirurile aduse din diferite părți ale lumii. Deși originile lor sunt atât de îndepărtate, ele se află în perfectă armonie. Garderoba de vară Reserved va fi ideală atât pentru împachetat într-o valiză de vacanță, cât și pentru a fi purtată în timpul zilelor fierbinți petrecute în oraș.

Colecția este deja disponibilă în magazine şi pe www.reserved.com