Rocanotherworld #7 incepe pe 23 iunie

Regulament, masuri de siguranta si acces public

   
Intre 23 – 26 iunie, in zona de agrement Aroneanu din Iasi, va avea loc cea de-a saptea editie a festivalului Rocanotherworld in cadrul caruia, pe parcursul celor patru zile, vor fi amenajate 4 scene, zone de food trucks si baruri, zone de lounge si de petrecere a timpului in aer liber, vor avea loc activitati sportive destinate copiilor si adultilor si multe altele. Biletele si abonamentele sunt disponibile online: rocanotherworld.iabilet.ro.

Programul festivalului:
Artistii ce vor concerta pe main stage sunt: joi (23 iunie): Paul Tihan, E.M.I.L., om la luna, Suie Paparude; vineri (24 iunie): The Schnitzels, NoruNegru, Madalina Paval Live Orchestra, Zdob si Zdub; sambata (25 iunie): DJ Cristu, Bob Ramanka, Am Fost La Munte si Mi-a Placut, Golan, Nouvelle Vague; duminica (26 iunie): DJ Donisan, Adam’s Nest, Kumm, Domino si Alternosfera.

Scena electronica este curatoriata de trei promoteri: Cyclic, Techno Wall si Dubla, iar programul acestei scene este: joi (23 iunie): Adrien, Mihai Popoviciu, The Model; vineri (24 iunie): Spacenoodles, Emann, Gorje Hewek, Iulian Toma, BACk on WAX; sambata (25 iunie): Gala (UA), Jorge Savoretti, Priku, Mera.

De joi pana sambata va fi amenajata si o zona speciala de silent disco, iar artistii care vor putea fi ascultati pe cele trei canale sunt Cel Visator, Merski, #Socez si SPZ. Iar sambata si duminica publicul poate experimenta driftul, un concept nutrit de Cercul intreg, ce provine din cultura de jam session, improvizaţie şi joaca, specifica culturilor stravechi, conectate la radacini.
    
Spectatorii sunt rugati sa parcurga regulamentul pentru a fi bine informați cu privire la desfășurarea evenimentului.

●Accesul la evenimente se face joi si vineri incepand cu orele 17:00, iar sambata si duminica incepand cu orele 13:00;
●Nu vor fi disponibile biletele in format fizic la intrare; Biletele vor fi scanate, evitandu-se astfel ruperea sau atingerea lor;
●Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data; Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa nu aduca bagaje mari in incinta evenimentului; Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul brizo;
●Recomandam folosirea protectiei solare si anti-tantari;
●Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi;
●In caz de ploaie, se recomanda folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis in incinta locatiei;
●Este interzis accesul cu bauturi imbuteliate sau recipiente reutilizabile pentru bauturi, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale;
●Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica;
●Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop;
●Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta locatiei si a perimetrului acesteia;
Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi din cadrul Agentiei Nationale Antidrog este prezent cu un punct de informare in cadrul festivalului si ofera evaluare si consilierea psihologica si sociala a persoanelor consumatoare, in vederea renuntarii la consumul de droguri.
●Persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul;
●Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei;
Toate masurile care trebuie respectate vor fi semnalate atat inainte de eveniment, cat si pe toata durata acestuia;

In directia obiectivului organizatorilor de a incuraja accesul la festival cu ajutorul transportului public, Primaria Municipiului Iasi si Compania de Transport Public Iasi sustin festivalul cu o cursa speciala, ce va fi pusa la dispozitia oamenilor, in fiecare zi de eveniment, pe ruta Tg. Cucu – Brizo – Tg. Cucu. Autobuzul va circula astfel: joi si duminica, din ora in ora, intre 16:30 – 03:00 iar vineri si sambata – duminica, din jumatate in jumatate de ora intre: 12:30 – 03:00.

Biletele si abonamentele sunt disponibile in continuare online: rocanotherworld.iabilet.ro. Pentru incurajarea si sustinerea participarii tinerilor la intreaga experienta a festivalului, au fost lansate bilete si abonamente pentru studenti cu un discount de 50%, iar copiii sub 12 ani au accesul gratuit, insotiti de un adult platitor de bilet.

De asemenea, festivalul ofera acces gratuit pentru cetatenii ucraineni care vor sa participe la festival. Biletele gratuite se obtin la intrare pe baza de ID sau pasaport ucrainean, in limita locurilor disponibile.  

Festivalul este unul pet friendly, iar in cadrul lui va fi organizata Ai cumva o paturica? o colecta pentru animalele fara stapan din adaposturile din Iasi care va avea loc in zilele de 25 si 26 iunie, de la orele 17:00 pana la orele 19:30.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzica, arta, ganduri, oameni si idei organizat la Iasi incepand cu anul 2016. Reprezinta o calatorie colectiva autentica, o stare de spirit, o celebrare a vietii prin (re)conectarea la valorile cu care rezonam, o efervescenta culturala de care avem nevoie in conturarea felului de-a fi si de a simti.

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld si Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ.

Showberry este un startup castigator al programului Investeste in oameni! Din 2015 dezvolta proiecte culturale si creative, fiind unul dintre principalii promotori de concerte publice si evenimente tematice din regiunea de nord-est a Romaniei. Din 2016 este co-organizator al festivalului Rocanotherworld iar din 2020 a Classix Festival, alaturi de Asociatia Industrii Creative.

Partener principal: : Kaufland Romania

Sponsori: Nuvei, Modular Services, Ness Digital, Wembley Dry Gin
Parteneri din comunitate: Cyclic, Techno Wall, Dubla
Parteneri de promovare: WINK Public Multimedia, Printco, IPPU
Mobility partner: Ford Iasi – ATI Motors Holding
Hospitality partners: Hotel Pleiada, Hotel Unirea, Domeniile Averesti
Parteneri media: Radio Guerrilla, Viva FM, Music Channel, AGERPRES, Zile si Nopti, IQads, life.ro, Spotmedia, Romania Journal, Infomusic, BestMusic, Observator Cultural, CVLTARTES, Propagarta, Ziarul de Iasi, BZI, Fashion Premium Magazine, Munteanu.

Mai multe informatii:
Facebook: www.facebook.com/rocanotherworld
Instagram: @rocanotherworld
Website: www.rocanotherworld.com si asociatiaindustriicreative.com/rocanotherworld