Seria HUAWEI P s-a nascut din frumusete si aspira spre frumusete

HUAWEI Consumer Business Group (CBG) lansează luna aceasta noul telefon al binecunoscutei serii P, HUAWEI P60 Pro, în cadrul unui eveniment internațional, dedicat pieței europene.

De la film alb-negru la pixeli colorați, de la fotografii statice la videoclipuri dinamice, modurile în care creăm amintiri vizuale au trecut prin mai multe runde de inovație. Într-o eră a camerelor foto ale smartphone-urilor, HUAWEI a adus îmbunătățiri și inovații în camerele telefoanelor cu ani de investiții în cercetare, dezvoltare și noutăți tehnologice.

De la înființarea seriei HUAWEI P, fiecare generație a fost o fuziune echilibrată a inteligenței imagistice și a artei tehnologice. Esența seriei P este estetica, frumusețea fotografiei și designul – iar căutarea de către HUAWEI a acestei esențe a dus la un reper după altul pentru telefonul mobil emblematic al seriei P, care continuă să conducă industria în ceea ce privește imaginea și estetica.

De când seria P a fost prezentată publicului prima dată prin intermediul modelului HUAWEI P9, aceasta a fost lansată cu tehnologia sa de fuziune cu mai multe camere. Seria HUAWEI P a dat startul unei ere a camerelor duale și a continuat să fie lider în industrie în dezvoltarea imaginilor mobile.

P10 a lansat un nou obiectiv pentru camera portret, stabilizare optică a imaginii și tehnologie zoom cu două camere. Apoi a venit seria P20, care a fost pionier în fotografia AI și Super Night Shot și a făcut un salt de la camera duală la camera triplă.

Mai târziu, seria P30 a introdus SuperSensing și lentile periscopice cu zoom optic și a fost primul care a adoptat matricea de pixeli RYYB pentru măriri suplimentare și imagini mai clare. Seria P40 a dus acest lucru mai departe, obținând un zoom optic de 10x și o experiență de fotografiere ultra-clară, focalizată pe tot parcursul zilei, inaugurând o nouă eră a fotografiei Huawei.

Cea mai recentă serie P50 a introdus designul camerei cu matrice dublă, motorul de imagine True-Chroma și optica computațională XD – combinând perfect funcția și forma și aducând o tehnologie revoluționară dincolo de limita fizică. Seria HUAWEI P50 a marcat intrarea unei camere iconice pentru smartphone-uri în domeniul imaginilor mobile.

Cuprinzând capabilități avansate și o estetică de înaltă calitate, seria HUAWEI P s-a concentrat întotdeauna pe interpretarea esteticii. Acest lucru a fost evident din seria P9, care a adoptat un aspect metalic pe carcasele sale. Spatele telefoanelor din seria P10 a fost realizat folosind o metodă de tăiere cu diamant pentru o textură îmbunătățită. Serile P20 și P30 au fost cunoscute pentru varietatea lor de culori, cum ar fi Morpho Aurora și Amber Sunrise, care au integrat două culori cu tematică naturală în designul vizual al smartphone-ului.

Seria P40 a ridicat apoi designul clasic și mai mult – introducând tehnologia ceramică nano-microcristalină pentru o estetică mai premium, oferind telefonului o suprafață mai netedă, asemănătoare jadului. Mai recent, seria P50 a introdus o tehnologie electrocromă de vârf în industrie pentru a crea o nouă culme a esteticismului cu o tehnologie inovatoare.

Seria HUAWEI P s-a născut din frumusețe și aspiră spre frumusețe. Fiecare generație din seria P este familiară, dar plină de surprize, încorporând upgrade-uri revoluționare ale camerei și modelând noi generații de clasici. Caută să interpreteze limbajul clasic de design și totuși manifestă progresiv inspirații sublime, naturale.

HUAWEI P60 Pro aduce o nouă generație de servicii revoluționare de imagine și estetică emblematică. Moștenește genetica excelentă a tehnologiei și designului fotografic din seria P, explorând esența fotografiei și a frumuseții. Mai multe informații despre seria P60 vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de pe 9 mai care marchează lansarea produselor noi HUAWEI pe piața europeană.

Vizitează magazinul HUAWEI pentru avantaje la precomandă, înscrie-te la newsletter până pe 9 mai și esti adăugat automat pentru tragerea la sorți unde ai posibilitatea de a câștiga unul din cele doua telefoane nova 9 Blue la achiziția oricăruia dintre modelele P60 Pro. Totodată, la achiziția oricărui nou model de P60 Pro din e-shop, beneficiezi instant de un voucher în valoare de 500 lei.

Până pe 9 mai orice vizitator al e-shopului HUAWEI poate revendica gratuit și o pereche de căști FreeBuds 5 la achiziția oricăruia dintre cele patru modele de smartphone P60 Pro, dacă se înregistrează și își creează un HUAWEI ID pe platformă.

De asemenea, mai aveți posibilitatea de a câștiga și una din cele cinci invitații duble la concertul Irinei Rimes din București în data de 25 mai.

Totodată, până pe 21 mai, toți clienții e-shopului HUAWEI au posibilitatea să opteze gratuit pentru unul dintre ceasurile WATCH GT3 Active Black Fluoroelastomer Strap sau WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather strap la achiziția unui P60 Pro.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI P60 – Pro vizitează: consumer.HUAWEI.com/ro/offer/lansare-produse-noi-HUAWEI-store.

***

Despre HUAWEI Consumer BG
Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:
Facebook: www.facebook.com/HUAWEImobileRO
Twitter: twitter.com/HUAWEIMobile
Instagram: instagram.com/HUAWEImobilero
YouTube: www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525
LinkedIn: www.linkedin.com/company/10617746