Traieste o experienta senzoriala unica oferita in cadrul Zilelor Horticulturii Bucurestene, in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, in perioada 4-7 mai 2023

În perioada 4-7 mai 2023, evenimentul Zilele Horticulturii Bucureștene, îți propune reconectarea cu natura! Cel mai frumos eveniment al primăverii te conduce într-o călătorie în lumea horticulturii care te invită să iubești natura și tot ceea ce ne oferă, prin instalații senzoriale realizate de către studenții programelor de studii Horticultură și Peisagistică.

Evenimentul este organizat anual de Facultatea de Horticultură, în campusul Agronomie-Herăstrău, al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – Bd. Mărăști, nr.59.

Te așteaptă cele mai proaspete bunătăți de primăvară, iar de la cei peste 80 de expozanți vei putea cumpăra:
– pomi și arbuști fructiferi;
– specii pomicole noi – banana nordului – asimina, kiwi, curmali dobrogeni, smochini etc;
– flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori;
– unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură, produse agricole tradiționale și produse de artizanat.

Pe lângă acestea, dacă ești pasionat al domeniului poți participa la:
– conferințe pe teme actuale din horticultură și peisagistica;
– demonstrații în livada Facultății de Horticultură;
– demonstrații de design floral;
– ateliere creative pentru toate vârstele;
– ateliere care îți prezintă soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale.

Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, declarat oficial drept Floare Națională a României prin Legea 285/22.10.2022, la inițiativa Facultății de Horticultură din București.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2023.

Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină.

Începând de joi, 4 mai, te așteptăm alături de noi în această călătorie extraordinară în lumea horticulturii în Bd. Mărăști, nr.59, București, Sector 1, între orele 10:00-18:00.