Serviciul BraFit de la Marks & Spencer

M&S este destinația ta de încredere atunci când vrei să îți alegi lenjerie intimă în această toamnă.

Datorită serviciului BraFit, beneficiezi de consiliere specializată pentru a-ți alege sutienul potrivit siluetei și stilului tău. În plus, gamele de lenjerie intimă Marks & Spencer au fost create cu scopul de a pune în valoare silueta feminină și pentru confort pe tot parcursul anului, indiferent de ocazie.

Multe femei își doresc un sutien mai confortabil și îmbrățișează încrederea nou găsită pe care o oferă o lenjerie corect aleasă. Fie că ești în căutarea unui sutien pentru o ocazie specială, unde alegi să porți o rochie elegantă, fie că ai de gând să practici diferite activități sportive sau să te relaxezi la o plimbare, Marks & Spencer îți propune o gamă extinsă de sutiene pentru care poți opta.

Marks & Spencer este destinația perfectă pentru alegerea lenjeriei, iar cele mai recente colecții oferă o gamă uimitoare de piese de înaltă calitate, printre care enumerăm: primul sutien, sutiene sport, sutiene pentru alăptare și game post-chirurgicale. Cele mai recente colecții oferă o varietate de piese care se concentrează pe stil, confort, incluziune și inovație.

În ceea ce privește serviciul BraFit, experții noștri îți vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a-ți alege un sutien potrivit siluetei tale și, de asemenea, îți pot recomanda ce tip de sutien să porți în funcție de stil și ocazie, astfel încât să te simți încrezătoare în tine și corpul tău.

Cum să alegi sutienul potrivit:
• Verifică-ți dimensiunile din zona bustului în mod regulat pentru a te asigura că porți mărimea potrivită – când timpul este o problemă, ghidul online de măsurare M & S este disponibil pe site;
• Cel mai bun mod prin care poți afla mărimea corectă este să ridici mâinile pe lângă corp și, astfel, dacă sutienul își menține poziția, înseamnă că este mărimea potrivită pentru silueta ta;
• Repetă măsurătorile la fiecare șase până la douăsprezece luni, deoarece forma corpului se poate schimba în mod regulat și un sutien bine ajustat te poate ajuta la postură și îți poate da încredere;
• Cel mai important suport al sutienului este oferit de bandă;
• Indiferent dacă alegi să porți un sutien bralette, un sutien sport din gama Goodmove, unul din colecția de zi sau unul din colecția Boutique, prioritatea noastră va fi întotdeauna să ne asigurăm că beneficiezi de mărimea corectă, de stilul potrivit și de confort.

 
Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați: voicilamode.com, www.instagram.com/marksandspencerromania sau www.facebook.com/marksandspencerromania

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer
Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.