Simona Ruscu lanseaza noul single si videoclip, "Ce ti-as spune"

Simona Ruscu lansează cel mai nou single „Ce ți-aș spune”, în colaborare cu Sean Norvis, în rol de compozitor, piesa fiind produsă de Norvis Music, iar de versuri s-a ocupat chiar artista.

„Ce ți-aș spune” este o piesă care te pune pe gânduri și care va face parte din următorul album de muzică al ei, la care lucrează în acest moment. În 2019, artista lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat „Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut frumoasa cântăreață a facut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul „Viaţa e pe primul loc”.

„Lucrez la acest proiect de câteva luni împreună cu Sean și pot spune că sunt foarte mulțumită de rezultatul final. Am pus suflet în această piesă și eu cred ca numai prin muzică poate fi schimbat ceva în lume. M-am bucurat de o echipă perfectă la realizarea acestui single, iar colaborarea va continua cu sigurantă”, a declarat Simona.

Simona Ruscu este o solistă de muzică populară și de petrecere, cu o experienţă de peste 10 ani, care a studiat Canto popular la Școala populară de Artă din Timişoara. Până în prezent, bruneta a cântat la sute de evenimente, atât în țară, cât și dincolo de granițe.

În videoclipul piesei, filmat la un complex din Giroc, mai apar și băieții de la Formația Maistorii, formație foarte solicitată la evenimentele din zonă, iar de filmări și regie s-a ocupat Longa Videography.

Piesa este disponibilă în toate magazinele digitale și este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.