Stomatologia este astazi digitala! iDentity Clinic Decebal face din mersul la dentist o placere

„iDentityClinic este centrul stomatologic unde tehnologia de ultimă oră se întâlnește cu grjia pentru pacient și pentru zâmbetul său.“Echipa iDentity Clinic

Teama de stomatolog îi ţine pe mulţi români departe de cabinetul dentar, însă ştiaţi că în era aparaturii moderne un zâmbet sănătos şi frumos este mai uşor de obţinut decât oricând? O demonstrează echipa de profesionişti de la iDentity Clinic Decebal, care reuşeşte să menţină stomatologia… în pas cu vremurile şi să elimine durerea din ecuaţia obţinerii unei danturi impecabile. Experţii de la iDentity Clinic Decebal vă invită să descoperiţi ce înseamnă stomatologia digitală, de care s-au bucurat până acum peste zece mii de pacienţi trataţi cu succes!

TRATAMENTE INOVATOARE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Precizie în soluţionarea problemelor dentare supărătoare, utilizarea tehnologiei digitale şi ani întregi de experienţă. Sunt cele trei ingrediente care conturează profilul clinicii iDentity, locul care redă pacienţilor încrederea în propriul zâmbet.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Credem în eficienţă şi în empatie, tocmai de aceea oferim toate informaţiile şi tot suportul necesar pacienţilor noştri, atât pe parcursul tratamentelor, cât şi după finalizarea lor, scopul nostru fiind acela de a crea relaţii de lungă durată cu cei care ne trec pragul. Vă aşteptăm cu servicii din sfera implantologiei dentare, ortodonţiei, esteticii dentare, profilaxiei, endodonţiei, parodontologiei.”

Stomatologia digitală pe care se bazează iDentity le permite experţilor de aici să ofere nu doar un diagnostic rapid, ci şi să vizualizeze rezultatul final chiar înainte de a da startul tratamentului propriu-zis. Asigurând servicii stomatologice complete atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, iDentity vă invită într-un mediu plăcut, prietenos şi liniştitor, un cadru care ne face să uităm că ne aflăm într-un loc care, până nu demult, ne provoca teamă doar la simpla sa rostire.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Încă de la recepţie, colegii noştri vor oferi toate informaţiile de care pacienţii au nevoie şi îi vor ajuta să identifice soluţiile optime. Tratamentele noastre utilizează tehnici medicale atraumatice şi materiale bio-compatibile, pentru a maximiza rezultatele pozitive ale tratamentelor şi pentru a creşte rata de siguranţă, precum şi confortul pacienţilor.”

În acest scop, la iDentity specialiştii folosesc microscopul pentru toate intervenţiile pe canal.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Folosirea unor instrumente optice ultraperformante pentru tratamentele endodontice se explică prin faptul că ele constituie punctul de plecare pentru alte tratamente stomatologice complexe, așa că de succesul lor depinde, mai departe, succesul tratamentului principal.”

CUM POT FI DETECTATE CARIILE ASCUNSE?

Şi pentru că 80% dintre tratamentele destinate, în special, copiilor şi adolescenţilor sunt ca urmare a apariţiei cariilor, medicii stomatologi de aici se folosesc de un aparat special cu care pot detecta dacă dinţii noştri nu mai sunt sănătoşi încă dinainte ca problema să fie vizibilă!

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Am achiziţionat în acest sens un aparat de ultimă generaţe, Diagnodent Pen, care detectează cariile încă neactivate din şanţuri şi fisuri, precum şi pe feţele netede ale dinţilor care sunt invizibile cu ochiul liber. Rezultatele sunt afişate pe un ecran, putând fi interpretate cu uşurinţă. Astfel, reuşim să oferim dintelui tratament imediat, fără a fi nevoie de freză.”

PEDODIGITAL, CONCEPT NOU ÎN TRATAREA AFECŢIUNILOR DENTARE LA COPII

Tot în numele celor mai tineri pacienţi, iDentity a dezvoltat un concept inovator, PedoDigital, în tratarea problemelor dentare la copii, care se bazează pe introducerea masivă a digitalizării în toate fazele de tratament pentru cei mici, pentru un diagnostic precis, pentru atenuarea senzaţiei de durere şi cu scopul de a reduce, atât ca timp, cât şi ca număr şedinţele la stomatolog.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Prin eliminarea cu ajutorul inhalosedării a “fricii de dentist” precum și a stărilor anxioase din timpul tratamentelor, copilul va reveni cu încredere – ca adolescent și apoi ca adult – în cabinetul stomatologic. Specialiştii noştri sunt atenţi inclusiv la aspectele emoționale ale tratamentelor dentare pentru un zâmbet sănătos.”

RADIOGRAFIILE, GRATUITE LA CLINICA iDENTITY

Şi pentru că o parte esenţială a stabilirii diagnosticului şi, implicit, a tratamentului de urmat este reprezentată de imaginea radiologică, aflaţi că la iDentity stomatologii vă pot realiza radiografii complet gratuite, pentru a începe cât mai repede tratarea problemelor dentare, fără alte drumuri care vă pot face să pierdeţi timp.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Datorită propriului centru de radiologie, rezultatul este comunicat imediat doctorului stomatolog. Prin aparatele noastre de ultimă generaţie, radiaţiile sunt reduse cu până la 80%, medicul putând, totodată, să facă măsurători precise, etxtrem de importante pentru reuşita tratamentelor ulterioare.”

SPECIALIŞTI DE TOP, REUNIŢI ÎN CADRUL ACELEIAŞI CLINICI

Dar oricât de moderne ar fi aparatele, un rezultat de excepţie vine şi odată cu priceperea şi experienţa medicilor la care apelăm. Echipa medicală de la iDentity Decebal are ca obiectiv principal asigurarea sănătăţii şi a stării de bine a pacienţilor de toate vârstele, prin asistenţă de specialitate pre şi post tratament, la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Grija noastră este aceea de a vă face să plecați zâmbind mulțumiți – părinți și copii – știind că sunteți pe mâini sigure și prietenoase!”

Prin iDentity, fiecare pacient va avea un profil complet al stării de sănătate orală, fiind programat la medicul stomatolog specialist, în funcţie de afecţiunea sa, pentru ca timpul de la prima întâlnire până la începerea tratamentului propriu-zis să fie cât mai scurt.

Pentru oferte şi tarife, specialiştii de la iDentity Clinic Decebal vă aşteaptă în sediul localizat pe Strada Frunzei, la numărul 41, în sectorul 2 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.12 Pe site-ul oficial găsiţi lista completă de servicii: identityclinic.ro/clinica-identity-decebal-new