Smiley este numarul 1 in Media Forest Summer Chart 2017

Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, reuseste sa cucereasca topurile cu fiecare piesa pe care o compune. „De unde vii la ora asta?”, cel de-al doilea single al proiectului aniversar #Smiley10, a devenit numarul 1 in Media Forest Summer Chart 2017, cu peste 3.500 de play-uri la radio. Mai mult decat atat, piesa a fost ascultata de 3,4 milioane de persoane doar la radio.

Pe YouTube, „De unde vii la ora asta?” a avut peste 1 milion de vizualizari in primele 24 de ore de la lansare si a devenit cel mai urmarit videoclip din acest an al lui Smiley, cu peste 45 de milioane de vizualizari adunate in cinci luni.

Smiley este prezent in topul Media Forest Summer Chart 2017 cu inca patru piese: „In statie la Lizeanu” (feat. Damian Draghici & Brothers) – locul 11, „Indragostit (Desi n-am vrut)” – locul 32, „Sa-mi fie vara” – locul 38 si „Oarecare” – locul 56.

„Cea mai mare satisfactie pentru un artist este sa fie difuzat si ascultat la radio, dar si vizualizat pe YouTube. Cand am primit acest top, am fost foarte bucuros. Am fost mandru de echipa mea si recunoscator fata de toti oamenii care ne asculta pe noi, artistii, la fiecare lansare. Este un an plin pentru mine si le multumesc celor care ne asculta si ne sunt alaturi in toate proiectele”, a spus Smiley, artistul care va avea ca punct culminant al proiectului aniversar #Smiley10 lansarea unui nou album, al patrulea din cariera solo.

Smiley ocupa in prezent si locul 1 in Trending pe YouTube, cu single-ul „Ce ma fac cu tine de azi?” (feat. Guess Who), lansat pe 10 septembrie. Aceasta este a saptea piesa din proiectul aniversar #Smiley10, iar videoclipul ei a depasit 4 milioane de vizualizari pe YouTube la o saptamana de la lansare.

Mai multe informatii despre artistul Smiley si despre proiectele lui se pot gasi pe: www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline, www.instagram.com/smiley_omul , twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul)