Program si reguli de acces: Concert David Garrett, 18 august, Arenele Romane Bucuresti

După numeroase concerte crossover, celebrul violonist David Garrett revine la stilul muzical care l-a consacrat și traversează mapamondul cu un nou concert de muzică clasică, prezentat cu succes pe marile scene internaționale în cadrul turneului „ICONIC Trio TOUR 2023”.

Vineri, 18 august, iubitorii de muzică clasică din țara noastră se vor putea bucura de actuala producție concertistică, în spațiul outdoor al Arenelor Romane din Capitală, începând cu ora 20:00.

Pentru prima dată, David Garrett va concerta în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bas, creând o atmosferă intimă, relaxată și, în același timp, plină de emoție. Concertul „ICONIC” reprezintă un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur și cuprinde interpretări inegalabile ale unor capodopere muzicale care l-au inspirat pe David Garrett încă din copilărie.

Repertoriul concertului „ICONIC” cuprinde o amplă selecție de compoziții ce aparțin unor nume legendare, precum Franz Schubert, Antonio Vivaldi, Fritz Kreisler, Wolfgang Amadeus Mozart sau chiar Grigoraș Dinicu.

Timp de două ore, artistul îi va încânta pe cei prezenți cu sunetele magice ale unei viori speciale – Guarneri del Gesù , o bijuterie creată în anul 1734 la Cremona, de lutierul Bartolomeo Giuseppe Guarnerius, a cărei valoare a fost estimată la 3,5 milioane de euro.

În număr redus, biletele pentru concertul „ICONIC” pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro. În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate, de asemenea, de la casa de bilete amplasată în zona de acces a publicului în locație. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat. 4 – 220 lei, Cat. 3 – 300 lei, Cat. 2 – 390 lei, Cat. 1 – 490 lei și VIP – 590 lei.

Din dorința de a le oferi spectatorilor o experiență cât mai plăcută, organizatorul evenimentului, Events by Laishoo vă invită să consultați programul și să respectați o serie de reguli de acces.

Program concert:
• Concertul va începe la ora 20:00, va avea o pauză de aproximativ 20 de minute și se va încheia în jurul orei 22:30.
• Pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, porțile se vor deschide la ora 18:30, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să ajungă la Arenele Romane în timp util, astfel încât accesul să se poată desfășura în condiții optime.
• Persoanele care vor opta pentru serviciile de transport BlackCab, în zilele de 18 și 19 august 2023, pot beneficia de 15% reducere prin utilizarea codului „Laishoo”.

Reguli de acces:
• Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Sunt acceptate biletele emise de agenția de bilete Eventim și vor fi validate prin scanarea acestora la intrare. Prin prezentarea biletelor achiziționate prin intermediul altor agenții de bilete (ex.Viagogo), alta decât agenția autorizată, respectiv Eventim.ro, organizatorul nu garantează cu validarea acestora și asigurarea accesului în locație.
• Este obligatorie păstrarea biletului pe toată durata concertului. În cazul în care anumiți spectatori decid să părăsească incinta sălii de spectacol înainte de încheierea concertului, aceștia vor putea reveni în locație doar dacă își achiziționează un nou bilet.
• În cazul în care spectatorii vor intra în sala de spectacol după începerea concertului, aceștia își vor putea ocupa locurile numai în pauza dintre melodii sau în timpul aplauzelor.
• În incinta locației, va fi amenajată o zonă de baruri cu băuturi/snacks-uri etc.
• În sala de spectacol NU este permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale.
• Fotografierea/filmarea cu telefonul mobil este permisă în timpul concertului fără a fi utilizat flash-ul.
• Buchetele de flori/cadourile din partea publicului vor fi colectate de către agentul de securitate și îi vor fi înmânate artistului în timpul pauzei sau la finalul concertului.
• Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locație participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
• Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Eveniment organizat de Laishoo Events.
Parteneri: BlackCab, Magic FM, Romania TV, Infomusic.ro, Iconcert.ro, Calendarevenimente.ro, Invent Media, Blitz TV, Yooh.