Smiley lanseaza, fara sa stie, "Colectionara", o piesa senzuala de club, cu un Golden Buzz "Romanii au talent" in rol principal

Echipa lui Smiley a preluat controlul canalelor artistului, care e în vacanță, într-o mică pauză de la online.

Colegii lui au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este „hit-ul studioului”, fiind pe repeat de câteva luni.

Astfel, Smiley lansează, deși nu știe, „Colecționara”, o piesă senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club, în care rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent” din 2018, fostă gimnastă, transformată, la 4 ani de la apariție, dintr-un copil ambițios și talentat într-o prezență fresh și de succes în mediul online, un idol pentru următoarea generație.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley direct din culisele celei mai atipice lansări HaHaHa Production.

O coproducție HaHaHa Production și CatMusic, „Colecționara” are muzica semnată de Dorian Micu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Smiley, versurile scrise de Dorian Micu și Smiley, iar producția realizată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.