Sore - Un Minut

Sore a lansat pe 1 martie cel mai recent single al său, „Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa „Un minut” vorbește despre frumusețea dragostei, dar și despre riscurile pe care le poți întâmpina atunci când iubești.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production. Muzica este scrisă de Mihai Andrei, Moroșanu Elena, Moraru Diana, Bodea Constantin, iar versurile sunt semnate de Sore, Moroșanu Elena și Moraru Diana.

 „Dragostea este cel mai riscant, dar și cel mai frumos pariu pe care îl facem într-o viață. Uneori câștigăm pariul, alteori nu. Ajungem să iubim, nu găsind persoana perfectă, ci învățând să vedem perfecțiunea în miile de defecte pe care un om le poate avea. Despre asta vorbește și piesa <<Un Minut>>, a declarat Sore.

Videoclipul, regizat de iRonic, este un proiect conceptual de imagine. Materialul video a fost filmat într-un cadru atent construit, cu multe elemente de scenografie, care simbolizează amintiri și stări și pun bine în evidență mesajul piesei.