Sphera Franchise Group inaugureaza un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery in Bucuresti

– Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță deschiderea unei noi locații Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului – Pizza Hut Delivery Militari, în București.

– Conceptul inovativ vine în întâmpinarea noilor obiceiuri de consum, precum și a contextului socio-sanitar actual, oferind o experiență completă și sigură consumatorilor.

Pizza Hut, unul dintre cele mai iubite și longevive branduri din România,  s-a reinventat constant, din dorința de a veni în întâmpinarea consumatorilor săi prin lansarea de produse și oferte noi, adecvate nevoilor și obiceiurilor de consum, locații noi și concepte inovatoare. Fast Casual Delivery este cel mai nou format de restaurant care permite clienților să vadă în timp real cum se prepară produsele comandate și care oferă o experință culinară completă, rezultat al combinației între serviciile dine in, take away și delivery.

Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping, situat la adresa Bvd. Iuliu Maniu, nr. 558-560 si 560A, Sector 6, și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă). Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 – 22:00.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea locației Pizza Hut Delivery Militari, care ne oferă încrederea că obiectivele noastre strategice vor fi atinse conform planurilor de dezvoltare și, totodată, ne aduce mai aproape de consumatorii pe care i-am obișnuit deja cu standarde și produse de înaltă calitate. Pentru noi, inovația și experiența oferite clienților noștri sunt două puncte strategice, restaurantele Pizza Hut Fast Casual Delivery fiind mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in”, declară Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

***

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 147 în România și are peste 4.400 de angajați.