Spring Start cu MioBio Organic Cosmetics

MÁDARA the look of spring

COSMIC DROPS highlighter | 120 lei

Highlighter certificat organic cu intensitate ajustabilă – poate aduce un spectru de luminozitate care merge de la un delicat aspect perlat și până la o reală strălucire astrală.
Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera. Este de asemenea bogat în antioxidanți extrași din fructe de afine și rădăcină de bujor.

Disponibil în 4 variante:
– COSMIC DROPS 1 Naked Cromosphere highlighter
– COSMIC DROPS 2 Cosmic Rose highlighter
– COSMIC DROPS 3 Burning Meteorite highlighter
– COSMIC DROPS 4 Aurora Borealis highlighter

GLOSSY VENOM 71 HI SHINE – gloss hidratant pentru buze | 91 lei
GLOSSY VENOM 71 VINYL HOOD – gloss hidratant pentru buze | 91 lei

Formulele vegane high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin și dezirabil de plenitudine și confort.  Prețios efect antioxidant din partea uleiului din semințe de afine, ulei din tărâțe de orez și vitamina E naturală pentru hidratare și protecție. Ceruri vegetale pentru strălucire și volum.

VELVET WEAR 31 COOL NUDE Ruj mat cremos | 119 lei
VELVET WEAR 32 WARM NUDE Ruj mat cremos | 119 lei

Buzele vor adora formula extrem delicată și antioxidantă, bogată în ulei de semințe de afine și unt de shea cu rol de hidratare și protecție a pielii, pe care o lasă netedă și mătăsoasă.

Makup organic
Infuzată cu minerale naturale și active prețioase, formula rafinată a rujurilor combină culorile îndrăznețe cu performanțe durabile și beneficii remarcabile de îngrijire a pielii.

GROW & FIX Booster pentru gene și sprâncene, 120 lei

Ser cu cu dublă acțiune:
1. Efect instantaneu de modelare, amplificare și fixare
2. Stimulează creșterea genelor și sprâncenelor

Bogat în peptide, cofeină, biopolimeri naturali și extract de ciupercă nordică chanterelle (gălbior) care stimulează creșterea părului, acest ser cu acțiune dublă reîncarcă sprâncenele și genele cu volum, oferind alungire, strălucire, un aspect mai bogat, mai îndrăzneț și mai sănătos.
DEEP MATTER Bold Volume Mascara | 115 lei

Un mascara organic care intensifică orice privire. În cel mai strălucitor și intens negru – jet black.

Infuzată cu ulei organic de ricin, formula organică are efecte nutritive pentru gene, în timp ce le oferă volum, definire și alungire.
Ceruri naturale vegane și peptide vegetale asigură o aplicare facilă și o rezistență impecabilă.
Formula conține numai pigmenți naturali, fără niciun fel de coloranți sintetici.

Calitatea impecabilă a periei permite acoperirea perfectă și a celor mai fine gene – pentru un look desăvârșit.

NOU de la PULPE DE VIE

Gel de curățare THE CLEANSER | 49 lei
Un gel de curățare facială cu piersici albe organice a cărui textură de smoothie fructat se transformă într-o spumă cremoasă la contactul cu apa. Curăță și purifică pielea în profunzime respectându-i echilibrul natural, o lasă curată, hidratată și foarte moale!

THE CLEANSER este baza esențială dedicată tuturor tipurilor de piele, care vă va anima rutina de seară cu parfumul său delicios și textura irezistibilă.

Ser hidratant THE SERUM | 69 lei
Un ser de față hidratant cu piersici albe organice care hrănește intensiv pielea fără a o încărca.Un adevărat concentrat de uleiuri vegetale organice, acest ser cu o textură ușoară și un finish uscat rehidratează în profunzime toate tipurile de piele, fără a lăsa o peliculă grasă.
Elimină orice senzație de disconfort la nivelul pielii. Un ser 100% natural cu efecte profund regenerante.

Cremă hidratantă THE CREAM | 59 lei
O cremă de față hidratantă cu piersici albe organice care hidratează în profunzime la modul cel mai natural. Fină și protectoare, cu o textură care se topește în contact cu pielea și îi oferă hrănire și hidratare de durată. Catifelează, calmează și oferă finețea oricărui tipurile de ten, chiar și pe cel mai sensibil.

Și nu în ultimul rând – un pas mic pentru planetă:
– tuburile sunt fabricate din plastic reciclat provenit de la sticlele de lapte și sunt 100% reciclabile
– ambalaj ingenios care folosește cu 40% mai puțin carton decât o cutie obișnuită și este creată din carton reciclat, desigur la rândul său reciclabil
– produse folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei
NOU în categoria accesorii eco – BARCELONING

Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.
Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.

BARCELONING – Necessaire MODERNISTA
100% bumbac, 49 lei (20x7cm) / 59 lei (21x11cm)

Plăcile hidraulice sunt un element reprezentativ pentru Barcelona, fundamental pentru arhitectura modernistă catalană de sfârșit de secol 19. Sunt plăci din ciment colorat care au apărut în Catalonia în anii 1850 şi s-au folosit apoi pe scară largă pentru placări interioare în țările din bazinul mediteranean, America Centrală și Orientul Mijlociu.

Denumirea vine de la utilajul folosit pentru producerea plăcilor: presa hidraulică. Perioada apariţiei lor coincide cu dezvoltarea cartierului Eixample din Barcelona, faimos pentru organizarea sa riguroasă şi arhitecţii celebri care au construit acolo, printre care și Antoni Gaudí.

Necessaire Barceloning cu modele de plăci hidraulice spaniole – ideal de luat în călătorii sau pentru organizarea lucrurilor mici care se pierd în orice shopper bag sau poșetă mai mare. Este perfect și pe post de penar!

BARCELONING – Necessaire TRENCADÍS – 100% bumbac, 59 lei (21x11cm)

Termenul catalan Trencadís denumește tehnica mozaicului realizat din bucăți de ceramică spartă, pictată de regulă cu modele abstracte. Este o marcă a modernismului catalan și în mod particular a arhitecţilor Antoni Gaudí şi Josep Maria Jujol.

BARCELONING  – Necessaire ROSAS DEL BORN – 100% bumbac, 59 lei (21x11cm)

Necessaire din Colecția Sgraffito.
Această colecție își propune transpunera pe obiecte a stilurilor ornamentale folosite pe fațadele clădirilor din Barcelona în timpul modernismului catalan de sfârșit de secol 19.
Designul acestui necessaire este inspirat de fațada unei clădiri din Barcelona – Plaza Comercial 1, în fața Mercat del Born.

BARCELONING – Săpun artizanal TRENCADÍS
 – cu magnolie – 35 lei (100g)

Săpun manufacturat pe bază de uleiuri naturale de măsline, cocos și palmier și aromă de magnolie. Ambalajul este imprimat cu model de mozaic Trencadís.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9) și online – miobio.ro