Artista Francisca a ales clinica iDentity pentru un tratament-vedeta: Albire dentara profesionala

“Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile, precum și visele pacienților și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire.“ -Echipa iDentity-

Nimic nu se compară cu puterea unui zâmbet imaculat, iar Francisca se poate mândri acum cu o dantură perfectă! De curând, artista a decis să testeze, pentru prima dată, una dintre cele mai populare proceduri cosmetice din cabinetele dentare: albirea profesională! Solista a ajuns pe mâinile experţilor de la clinicile iDentity, acolo unde stomatologia întâlneşte cele mai performante tehnici şi tehnologii. Doctorii stomatologi de la iDentity demontează zilnic mituri legate de tratamentul-vedetă şi ne dezvăluie tot ce trebuie să ştim despre procedura care ne face dinţii mai albi în doar jumătate de oră!

FRANCISCA A APELAT LA UN TRATAMENT DENTAR SIGUR, NEDUREROS ŞI RAPID

Albirea dentară se poate efectua în mai multe moduri, însă, fără doar şi poate, cea mai iubită dintre toate rămâne albirea în cabinet, cu ajutorul lămpii profesionale! La această modalitate a apelat şi artista Francisca atunci când a venit momentul să obţină un zâmbet mai alb cu trei nuanţe!

FRANCISCA: „Întotdeauna mi-am afişat zâmbetul fără reţineri, însă acum, parcă mai mult ca niciodată, îmi vine să zâmbesc din tot sufletul. Dantura mea este vizibil mai albă! Nu este mai puţin adevărat că aveam o oarecare temere ca smalţul dentar să nu fie afectat în urma procedurii, acest lucru m-a şi făcut să nu apelez până acum la ea, însă am înţeles că odată cu tratamentele inovatoare de astăzi nu mai poate fi vorba despre aşa ceva!”

De altfel, acesta este şi unul dintre miturile cu care specialiştii clinicilor iDentity luptă astăzi: albirea dentară este o metodă foarte eficientă pentru deschiderea culorii naturale a dinţilor, fără a îndepărta din suprafaţa smalţului şi fără a o afecta în vreun fel. Dacă vă doriţi un astfel de tratament, trebuie să ştiţi că stomatologii sunt singurii care pot evalua, în baza unui consult, starea de sănătate a danturii voastre şi pot decide dacă o astfel de procedură vi se potriveşte. Dacă sunteţi candidaţi ideali, cu cât sunteţi mai tineri, cu atât vă veţi bucura de rezultate mai bune, ne spun specialiştii iDentity.

CE PRESUPUNE ALBIREA DENTARĂ CU LAMPĂ PROFESIONALĂ?

În cazul în care primiţi „votul de încredere” al experţilor, înseamnă că deja sunteţi în căutare de informaţii despre tratamentul în sine. Procedura la care a apelat artista Francisca se bazează pe două „ingrediente”: un gel şi un aparat profesional, care împreună reuşesc să ofere un zâmbet perfect alb, în nici o oră! Doctorul Raluca Pascu, fondatoarea clinicilor iDentity, ne explică ce presupune folosirea celor două.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Albirea cu lampă cu accelerator presupune activarea unui gel special cu ajutorul unei surse de lumină albastră, de temperatură joasă. Astfel, petele inestetice de pe suprafaţa dinţilor vor fi îndepărtate, iar culoarea uniformă şi strălucitoare va fi redată. Vorbim despre un tratament nu doar sigur, ci şi confortabil pentru pacient, care reuşeşte să reducă, totodată, şi riscul de apariţie a sensibilităţii dinţilor. ”

Acesta este şi unul dintre motivele pentru care specialiştii militează pentru tratamentul de albire realizat la cabinet, sub stricta supraveghere a specialiştilor. Opţiunile pe care le aveţi la îndemână acasă, precum paste şi apa de gură pentru albire, benzile sau gelurile nu garantează aceleaşi rezultate spectaculoase şi, în plus, pot să vă hipersensibilizeze dinţii şi să vă afecteze gingiile dacă nu au concentraţiile şi dozajele potrivite!

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Atunci când discutăm despre albirea dentară profesională cu lampă ne gândim la mai multe avantaje, precum efectul vizibil imediat, lipsa durerii, rezultatul obţinut pentru cel puţin jumătate de an, tratament care nu afectează nici gingia, nici mucoasa orală, dinţi mai albi în nici o oră şi lipsa efectelor secundare atât timp cât tratamentul este efectuat corect, de medici cu experienţă.”

ETAPE ESENŢIALE ÎNAINTE ŞI DUPĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ

Dacă aveţi în plan efectuarea tratamentului de albire dentară pentru prima oară, precum Francisca, înseamnă că trebuie să cunoaşteţi câteva aspecte pe care specialiştii ni le împărtăşesc în rândurile următoare.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Recomandăm albirea dentară pacienţilor care au un smalţ gros, sănătos şi care, pur şi simplu, nu mai sunt mulţumiţi de culoarea danturii lor. Înainte de un astfel de tratament este absolut obligatoriu să tratăm toate celelalte probleme stomatologice şi să apelăm la o igienizare profesională.”

Există paşi de urmat şi după procedură, esenţiali pentru menţinerea efectelor pe termen lung: nu neglijaţi igiena orală şi nici controalele periodice obligatorii la stomatolog. Un zâmbet alb este, înainte de toate, un zâmbet sănătos!

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Fumatul sau consumul de cafea, de ceai, de sucuri acidulate închise la culoare sau de vin roşu sunt doar câteva obiceiuri care pot duce la colorarea smalţului. Este de preferat să le evităm, la fel cum este, pentru sănătatea noastră generală, recomandat să evităm şi consumul de zahăr în exces.”

În schimb, alimentele recomandate datorită proprietăţilor lor de curăţare a dinţilor în mod natural sunt, printre altele, morcovii, gutuile, căpşunele, ananasul şi broccoli. Pentru prelungirea efectelor, specialiştii iDentity pot recomanda folosirea unei paste dentare speciale, dar şi un detartraj periodic.

CINE NU POATE APELA LA PROCEDURA DE ALBIRE DENTARĂ?

Trebuie să ştiţi că tratamentul de albire nu este soluţia de albire general valabilă: dacă aveţi lucrări dentare precum coroane ori faţete, atunci acest tratament nu vă este destinat. De asemenea, albirea dentară nu este eficientă atunci când vorbim despre coloraţii date de consumul de antibiotice, cum ar fi tetraciclina.

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Există câteva cazuri în care albirea dentară este nu doar nerecomandată, ci chiar contraindicată. De pildă, nu pot apela la acest tratament persoanele care suferă de retracţie gingivală sau cele care au parodontoză, fisuri, afecţiuni ale smalţului dentar, carii sau plombe ori obturaţii în zona frontală.”

De asemenea, albirea dentară nu este recomandată nici femeilor însărcinate sau celor care alăptează, adolescenţilor până în 17 ani sau pacienţilor cu dinţi sensibili la diverse substanţe.

Cu o echipă multidisciplinară de specialişti, iDentity vă oferă acum servicii la standarde internaţionale şi în noua clinică de stomatologie digitală, situată pe strada Frunzei, din sectorul 2 al Capitalei, într-un ambient plăcut şi liniştitor. Într-un mod inovativ, eficient şi fără durere, doctorii stomatologi de aici abordează toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară, oferind tratamente moderne pentru întreaga familie. Pe site-ul oficial iDentity găsiţi gama completă de servicii!