Summer Edit @ANARCHIK Paris

O piatra pretioasa alaturi de un inel de silicon in culori fosforescente. Aceasta este propunerea designerilor ANARCHIK, pentru zilele calde ale acestei veri. Astfel, Gama Fluorescent include 4 nuante vesele si delicioase: portocaliu, verde, galben si roz.

Fiecare dintre cele 4 nuante de vara pot fi combinate perfect cu oricare dintre cele 9 tipuri de pietre pretioase: diamante naturale de 0,05 sau 0,10 carate sau una dintre celelalte pietre pretioase din gama Anarchik: diamant negru, diamnat brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist.

Noile culori fluo reprezinta alegerea perfecta pentru vara, atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara, fiind extrem de versatile si usor de asortat. Prin intermediul ANARCHIK, diamantele coboara de pe piedestalul bijuteriilor exclusiviste si se integreaza cu usurinta in outfit-urile de zi cu zi.

Inelele ANARCHIK sunt creatia brevetata a doi designeri parizieni, Andrea si Cedric, care propun noua generatie de accesorii pentru femeia moderna, nonconformista si independenta. Pe langa nuantele fluo, gama ANARCHIK include alte 20 de culori pentru inelele de silicon, de la clasicele alb/ negru, pana la culorile pastel si chiar cele paietate.

In Romania inelele ANARCHIK pot fi configurate si achizitionate din magazinul online: www.anarchik.ro

Despre ANARCHIK
Brandul Anarchik a fost creat in 2013 de catre Andrea si Cedric, designeri francezi pasionati de design si gemologie. ANARCHIK este un concept nascut dintr-o idee originala: reinventarea bijuteriilor cu diamant pentru a crea accesorii care pot fi purtate in functie de starea de spirit sau dorintele fiecaruia, in orice moment al zilei. Bijuteriile ANARCHIK au la baza pietre pretioase atent selectionate si folosesc inele de silicon de cea mai buna calitate, totul creat in Paris si fabricat in Franta.
In acest moment produsele sunt comercializate in Franta, in unele dintre cele mai importante magazine online, precum Galeriile Lafayette. In plus, inelele ANARCHIK sunt disponibile si in tari precum UK, Suedia, Belgia si chiar USA.

Pentru mai multe informatii:

Web Anarchik Romania: www.anarchik.ro

Facebook: www.facebook.com/AnarchiKRomania