Timisoreana continua parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru Cupa Romaniei

Brand-ul cu cea mai îndelungată tradiție din portofoliul Ursus Breweries, Timișoreana, anunță continuarea parteneriatului început în 2006 cu Federația Română de Fotbal pentru Cupa României.

Astfel, Timișoreana duce povestea fotbalului românesc mai departe alături de Cupa României și continuă, de peste 16 ani, să fie aproape de suporterii din toată țara la cele mai memorabile meciuri.

„Timișoreana, berea cea mai iubită de români, duce mai departe povestea fotbalului românesc, sustinând Cupa României. Am ales să continuăm acest parteneriat din pasiune pentru sportul rege, dar și din apreciere pentru milioanele de fani care își susțin neobosit echipele preferate, la bine și la greu. Pentru Timișoreana, ei reprezintă o forță a binelui alături de care suntem onorați să ne aflăm,” a declarat Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

„Timișoreana, un brand autohton cu o reputație deosebită, este unul dintre cei mai mari susținători ai fotbalului românesc, un partener de tradiție. Pentru noi este o recunoaștere a unei relații de parteneriat cu un prieten vechi, cu un susținător al fotbalului. Timișoreana înțelege fotbalul și suporterii și împărtășește valorile pe care le promovează Federația Română de Fotbal. Este o bucurie că acest parteneriat va continua, după ce Cupa României a fost reinventată, prin acest nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, având ca scop și îmbunătățirea nivelului de joc și întărirea relației cluburilor cu proprii suporteri. Timișoreana va contribui în continuare la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori alături de cluburile participante și suporterii acestora,” a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Timișoreana, berea cu cea mai îndelungată tradiție în România, unește gusturile românilor de peste 300 de ani. Pentru Timișoreana, suporterii sunt vector al binelui din fotbal, iar la fiecare meci sunt milioane de români care urmăresc cu pasiune spectacolul oferit de echipele preferate. În ultimii ani, Timișoreana a desfășurat o serie de campanii menite să aducă fotbalul mai aproape de suporterii români precum „Meciul de Legenda” (2010, 2014, 2015), „Împreună trăim fotbal” (2019) și „Cupa Suporterilor” (2021), toate strâns legate de susținerea Cupei României.

***
Despre Timişoreana
Fabricată încă de la 1718, berea Timișoreana aduce cu sine experiența şi tradiția maeștrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timișoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718. De-a lungul timpului, gustul inconfundabil al berii Timișoreana fost recunoscut de specialişti, primind distincţii valoroase din întreaga lume: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908. În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii. La World Beer Championship, în Statele Unite, a primit medalii de argint (2007 şi 2008), iar la World Beer Awards a primit bronz în 2015. În 2016, a primit medalia de argint de la International Taste & Quality Institute, iar în 2019, 2020 și 2021 a obținut medalia de bronz de la International Taste & Quality Institute.

Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.