Tot ce trebuie sa aflati despre acoperirea parului carunt

Știați că unul dintre motivele pentru care mergem la salon este să ne acoperim firele albe într-un mod cât mai subtil și mai natural?

Și chiar dacă există și iubitoare de păr grizonat, e important să știți voi, cele care doriți să îl acoperiți, că aveți la îndemână câteva soluții extrem de eficiente.

În acest articol veți afla ce opțiuni aveți, inclusiv o serie de resurse la care puteți apela pentru a vă menține culoarea, chiar și acasă.

DE CE SE GRIZONEAZA PĂRUL
Părul nu devine alb printr-o magie, chiar dacă apare pe nepusă masă. Își face debutul de la rădăcină și se întâmplă atunci când melanina nu mai este produsă de către organism. Nu vă îngrijorați, este un proces natural, care poate avea loc oricând, odată cu înaintarea un vârstă si producția din ce în ce mai lentă a acestor celule.

DE CE PĂRUL ALB NU SE MAI PIGMENTEAZĂ
Părul alb se colorează, însă există și unele fire mai rebele, care refuză complet nuanțarea. Dacă vorbim despre un păr aspru, încercați vopseaua permanentă Koleston Perfect de la Wella Professionals. Aceasta a fost creată la bază, special pentru părul alb, mai greu de acoperit, dar funcționează și în cazul acelor fire care sunt ușor de nuanțat.

DE CE PĂRUL ALB ESTE USCAT ȘI ASPRU
Nu tot părul alb este aspru și uscat. De fapt o mare parte este fin, ușor deteriorat. Ei bine, indiferent de textura lui, el are tendința să producă mai puțin sebum în timp, pe măsură ce pigmentul se estompează, acesta fiind și motivul pentru care vârfurile sunt ușor uscate.

Ce soluții aveți? Folosiți tratamente hidratante precum cel din gama Color Motion de la Wella Professionals. Acesta menține nivelul optim de hidratare din păr, în timp ce îl face mai bogat și mai strălucitor. Totodată alegeți și produse de styling care să vă dea acel sentiment de netezire și hidratare, produse precum uleiul Oil Reflections Luminous Smoothing Oil și crema  EIMI Flowing Form. Ele sunt un MUST HAVE pentru firele deshidratate.

Aveți și mai multe întrebări legate de părul alb? Întrebați specialistul Wella Professionals.