Trattoria Buongiono Lido aduce gustul fin al Italiei la evenimente

In aceasta primavara, Trattoria Buongiorno Lido devine destinatia ideala pentru evenimente corporate si private intr-un spatiu rafinat, plin de istorie, situat in inima Bucurestiului.

Gustul fin al Italiei este prezent in preparate delicioase semnate de Chef Ciprian Nicolescu, pentru a rasfata papilele celor mai pretentiosi invitati.

Cu o istorie de aproape 100 ani, Casa Lido gazduieste azi Trattoria Buongiorno si se mandreste cu o arhitectura sofisticata, specifica inceputului de secol XX. Trattoria Buongiorno Lido are o capacitate maxima de 200 persoane, dispusa pe doua etaje, cu sali largi si saloane cu aer romantic ce pastreaza extravaganta initiala a Casei Lido.

Datorita mixului intre aerul elegant al cladirii istorice si stilul prietenos si nepretentios al restaurantelor cu specific italian, Trattoria Buongiorno Lido este un restaurant ideal pentru petreceri de cununie civila, botez, majorat, zi de nastere sau petrecere pentru copii.  

Meniul pentru evenimentele gazduite de Trattoria Buongiorno Lido este dezvoltat alaturi de Chef Ciprian Nicolescu, un adevarat artist al artei culinare. Acesta ofera invitatilor o experienta multisenzoriala, care este completata de preparate savuroase si de plating-ul cu estetica sofisticata. Nota extravaganta a mobilierului si amenajarea spatiului, atentia personalului, detaliile stabilite impreuna cu managerul de evenimente, persoana care se implica activ pe toata durata petrecerii, completeaza o experienta pozitiva si memorabila pentru cei care aleg Trattoria Buongiorno Lido pentru a celebra un moment special.  

Versatilitatea gastronomiei italiene permite adaptarea meniului la orice concept de eveniment, iar amplasarea in centrul orasului, in imediata apropiere a Ateneului Roman, faciliteaza accesul tuturor invitatilor.  Astfel, Trattoria Buongiorno Lido este un restaurant potrivit pentru evenimente corporate, evenimente private precum cununii, botezuri, aniversari sau petreceri pentru copii intr-un spatiu spectaculos si plin de istorie.

Despre Grupul City Grill

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ cu bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanu’ Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oras si sa-si stabileasca intalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.