Descopera magia naturii in noua colectie de Primavara PANDORA

În această primăvară, PANDORA le îndeamnă pe femeile de pretutindeni să-şi exprime stilul şi personalitatea cu bijuterii delicate, inspirate din natură, realizate de către cei mai talentaţi maeştri bijutieri.

Odată cu renaşterea naturii, noua Colecţie de Primăvară de la PANDORA celebrează simbolurile captivante ale acestui anotimp: razele aurii ale soarelui, puritatea şi prospeţimea apelor, frumuseţea florei şi a faunei de primăvară. Piesele superbe, finisate manual, şi materialele veritabile alese cu grijă reflectă ADN-ul modelelor PANDORA, precum şi feminitatea, inspirându-le pe femei să strălucească intens prin autenticitatea lor şi să-şi lase amprenta asupra lumii în modul lor unic.

Simbolizând emoţii şi noi începuturi, curcubeie minunate şi unduirile apelor prind viaţă în noile bijuterii din seria Natura PANDORA, într-o paletă superbă de culori marine. Seria Promisiunea primăverii prezintă un nou univers cu detalii fascinante, de la florile sălbatice la cele mai mici şi extraordinare fiinţe ale naturii. Seria Natura fermecată adaugă un strop de rafinament prin ciucuri, bijuterii candelabru cu pietre şi dragoni plini de graţie, captând perfect magia sezonului.

#DOPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net

 

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,300 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 23,800 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2016, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 2,7 miliarde de dolari. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net