Ultimele 5 zile de inscrieri la #ScoalaFDVDR

Aproape 1000 de copii s-au înscris până acum la cursurile gratuite oferite de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional.

Cei care nu s-au înscris, dar doresc să o facă, mai au la dispoziție 5 zile pentru a face acest lucru. Înscrierile se fac prin completarea unui formular, disponibil de site-ul FDVDR, până pe 4 octombrie. Cursurile vor începe pe 12 octombrie.

Cursurile se desfășoară online și se adresează copiilor și tinerilor din întreaga țară, care își doresc să facă performanță. Acestea se vor desfășura pe platforma națională de e-learning „Școala FDVDR” – o altfel de școală online, transformată într-o experientă creativă și inovatoare!

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Portofoliul de cursuri al Clubului de Excelență acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, MGT Educational, ITC Edustem, WALNUT WISDOM, partenerii acestui program educațional. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Până în prezent, peste 8000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.