Un nou serial animat, "Micii pompieri", are premiera la Disney Junior

Un nou serial animat pentru preșcolari, „Micii pompieri”, debutează la Disney Junior pe 5 noiembrie, la ora 11:00.

Distractiv pentru întreaga familie, serialul are scopul de a inspira bunăvoința și simțul comunității. Producția prezintă aventurile unui băiat și ale mașinii lui de pompieri, împreună cu prietenii lor din echipajul de prim ajutor în timp ce își ajuta comunitatea în probleme mari sau mici.

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, „Micii pompieri” vor reuși să evidențieze importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor.

Echipajul „Micii pompieri” este un grup dinamic de copii care nu vor doar să fie ca părinții lor când vor fi mari, ci vor să fie ca părinții lor chiar acum. Așa că, în fiecare zi, când părinții lor pleacă la muncă, micuții pleacă în propriile misiuni de salvare. Cu toate acestea, producția îi va urmări pe măsură ce învață lecții de viață și, în cele din urmă, vor deveni eroii care tânjesc să fie. Pe parcurs, ei descoperă că a fi erou nu înseamnă doar să rezolvi un dezastru uriaș ci, din contră, este vorba de a da celui de lângă tine o mână de ajutor. Pe lângă faptul că le arată celor mici cum pot fi buni cetățeni, noua producție de la Disney Junior oferă copiilor șansa de a descoperi cum lucrează echipele de intervenție.

Empatia, prietenia și importanța lucrului în echipă sunt teme esențiale ale seriei create de producătorul executiv, câștigător al unui premiu Emmy, Craig Gerber, cel care a produs și serialele animate de succes „Elena din Avalor” și „Sofia Întâi”.

Noi episoade se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică începând cu ora 11:00.

Despre Disney Junior
Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Mickey Mouse: Casa distracției, Prietenii Cățeluși, Alice în Cofetăria Minunilor, Gașca puișorilor și Eroii în pijama.