Up Romania include abonamentele World Class in optiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Angajații care au acces la beneficii extrasalariale prin platforma Up MultiBeneficii își pot achiziționa abonamente la WorldClass, ca urmare a noului parteneriat încheiat între Up România și cea mai mare rețeaua de health & fitness din țara noastră.

Prezența World Class în această platformă vine să întregească varietatea opțiunilor existente, prin care beneficiarii pot utiliza după cum doresc fondurile alocate de angajatori.

Concret, angajații își accesează contul alocat de angajator în platforma Up MultiBeneficii și apoi își pot direcționa bugetul din beneficiile flexibile către abonamentele World Class, selectând pachetul preferat (W, Platinum, Gold, Silver sau Bronze). Ei au astfel acces la săli de fitness dotate cu aparate performante, la clase de exerciții fizice precum aerobic, pilates sau zumba, precum și acces la bazine de înot, toate într-un mediu de antrenament sigur și modern.

Up MultiBeneficii este o platformă online, dezvoltată de Up România, prin care companiile pot oferi angajaților posibilitatea de a decide cum își utilizează fondurile puse la dispoziție lunar sau anual de către angajatori. Aceste beneficii au în comun faptul că măresc gradul de motivare a angajaților și puterea lor de cumpărare, oferind totodată avantaje fiscale companiilor care utilizează genul acesta de instrumente în fidelizarea angajaților.

„Oricât de motivantă și satisfăcătoare ar fi activitatea pe care o depunem, corpul nostru are nevoie de activitate fizică după orele petrecute la lucru. Avem nevoie de cât mai multă mișcare, care să ne reîncarce bateriile pentru a doua zi și să ne asigure pe termen lung o stare de bine generală. Prin parteneriatul nostru cu World Class, încurajăm angajații să adopte sportul și un stil de viață sănătos, apelând pentru asta la extra beneficiile oferite de angajator. Fiind vorba despre cea mai mare rețea de health & fitness din România, ne bucurăm că de această opțiune se pot bucura angajați din aproape orice oraș al țării”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

Cu primul club deschis în anul 2000, World Class numără în prezent 41 de cluburi de health & fitness și peste 65.000 de membri activi în toată țara.

„De mai bine de 20 de ani, World Class România lucrează împreună cu companii și angajați, oferind cele mai bune soluții în materie de sănătate și fitness. Credem că cei mai fericiți angajați sunt cei care duc un stil de viață activ. Multe studii arată că exercițiile fizice regulate măresc productivitatea în birou, oferind un plus de motivare, reducând în același timp riscul de accidentare. Companiile ar trebui să fie mai implicate în reducerea sedentarismului la locul de muncă, iar programele corporative World Class reprezinta o soluție pe termen lung, mai ales prin platforme alternative care oferă bonusuri extra salariale angajaților. Rețeaua noastră include în prezent 41 de cluburi de sănătate și fitness în toată țara. Facem tot posibilul pentru a-i ajuta pe români să iubească sportul și să includă exercițiile în rutina lor zilnică”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Despre Up România:

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor:
1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă;
2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;
3. Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;
4. Servicii dedicate comercianților;
5. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială
– tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță;

www.upromania.ro