Vara aceasta cu Beck's castiga ce vrei, nu ce trebuie!

Caldura, soare si o bere racoritoare – acestea sunt ingredientele unei veri perfecte. Si cum sezonul vacantelor este aici, de ce sa nu te bucuri si de premii? Pentru ca vara aceasta cu Beck’s castigi ce vrei, nu ce trebuie!

Marele Premiu de 65.000 de euro te asteapta!

Cand toata lumea spune ca trebuie, chiar trebuie cu adevarat? Noi spunem ca doar berea trebuie sa fie bere respectand legea germana a puritatii!

Si daca si tu esti de acord cu noi, atunci Beck’s ti-a pregatit o gramada de premii! Inscrie codul de pe cheita sau capac pe becks.ro/castigacevrei si ai sansa sa castigi ce vrei tu!

Te asteapta 100 de euro pe ora, 100 de euro pe saptamana sau marele premiu de 65.000 de euro! Promotia se desfasoara in perioada 1.05.2023-31.03.2024, in doua etape, in limita stocului disponibil.

Daca te inscrii in intervalul 13:00:00 – 22:59:59 in perioada 1.05 – 31.07.2023 poti castiga zilnic cate 100 euro pe ora (numai in acest interval orar) sau esti inscris automat in cursa pentru marele premiu oferit prin tragerea la sorti din 15.08.2023.

Daca te inscrii in perioada 1.08.2023 – 31.03.2024, poti castiga 100 euro pe saptamana, prin tragere la sorti. Valoarea maxima a premiilor: 823.413 lei. Detalii in regulamentul campaniei accesand becks.ro/castigacevrei.

E timpul sa te relaxezi si hai sa facem din aceasta vara una de neuitat! Bucura-te de Beck’s, o bere cu o traditie de peste 140 de ani, pe care o intalnesti pe acoperis, pe plaja, la concert, in pub si oriunde o iei cu tine.

Despre Bergenbier S.A.
Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploieşti şi o reţea performanta de distribuţie naţionala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pieţei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Praha, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark si Granat, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors
De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.