Vara in parul tau

În lunile de vară nu e zi fără o limonadă, un frappe, o escapade.

Mică sau mare. Nu e week-end fără o baie în mare sau în piscină. Fără o plimbare pe la soare. Și ce fain e! Însă e bine să fii prevăzătoare. Și să ai grijă de părul tău. Să îl menții hidratat și strălucitor.

Pe parcursul verii, e bine să acorzi o atenție specială îngrijirii părului. De ce? Pentru că soarele și umiditatea sunt cei mai mari dușmani ai cuticulelor părului. Violeta Palovici, membru în echipa Londa Professional, îți propune câteva idei despre cum să îți îngrijești părul vara, astfel încât să arate frumos și strălucitor.

Pregătirea pentru vacanță începe cu o vizită la coafor pentru o tunsoare fresh. De ce? Simplu! Părul are tendința să se despice dacă a trecut o perioadă îndelungată de la ultima vizită la coafor, așa că scapă de vârfurile despicate pentru a reda părului un aspect sănătos.

Un alt sfat pe care ni-l oferă Violeta este să folosim un șampon și un balsam care să hranească părul. Recomandarea ei? Gama Visible Repair sau Deep Moisture.

Totodată este important să folosești produse cu filter UV, precum sprayul Color Radiance de la Londa Professional pentru a proteja culoarea împotriva matuirii si a razelor UV. Un alt atuu? Uleiurile de păr care vin să refacă structura părului.