Veranda Mall anunta deschiderea librariei Carturesti in centrul comercial

Planul de extindere a Veranda Mall continuă cu deschiderea Cărturești.

Noua librărie din centrul comercial devine astfel un loc de întâlnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spațiu pentru timpul liber petrecut aproape de casă.

Cărturești deschide cu această ocazie librăria cu numărul 31 la nivel național, un spațiu de  310mp, care a presupus o investiție de 200.000 de Euro și are în echipă 10 angajați.

Rafturile noii librării vor cuprinde peste 18.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. În configurarea ofertei din Cărturești Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atât comunităților creative cât și familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy și multe altele.

“Prin venirea librăriei Cărturești în Veranda Mall, dorim să le oferim clienților noștri alternative interesante și educative de petrecere a timpului liber. Suntem preocupați și lucrăm în mod constant la dorințele și nevoile reale ale clienților din proximitate, și ne dorim ca prin întregul proces de extindere Veranda Mall să devină una dintre cele mai atractive destinații ale cartierului, cu un mix complet de chiriași și de activități, de la shopping până la cele mai variate modalități de petrecere a timpului liber”, a declarat Ofelia Iancu – Leasing Director, Veranda Mall.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, Cărturești, Cinemax H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: verandamall.ro 
Facebook: www.facebook.com/verandamall.ro