What's UP si Nikolas Sax isi varsa amarul si isi deschid inima in fata unui "Barman"

După ce au colaborat în urmă cu o lună pentru „Îmi e dor de tine”,  What’s UP își varsă amarul și împreună cu Nikolas Sax lansează „Barman”, un single despre o dragoste imposibilă.

Se pare că dragostea nu ține cont de vârstă sau standarde, ci pur și simplu își alege o țintă și aruncă săgeata, chiar dacă finalul este de multe ori dureros. Compusă de către What’s UP, piesa „Barman” are la bază o poveste aparte, parcă desprinsă din filmele cu gangsteri, iar protagoniștii clipului sunt cei doi artiști care joacă rolurile a doi prieteni ce sunt alături unul de celălalt în orice situație.

„Sunt foarte fericit de această colaborare cu fratele Nikolas Sax, este o altă piesă în care arătăm că românii și romii și-au unit forțele pe timp de pandemie și se au ca frații. Sper să fie un exemplu pentru mulți oameni care au încă ură și dispreț în loc de iubire față de oameni… Nu există om perfect, toți avem cel puțin un defect, fie că vorbim de fizic sau de caracter. Anul viitor vă pregătesc muzică de toate genurile și sper să reușesc să mă păstrez pe gustul fanilor mei. Cât despre frățiorul meu, Nikolas, pot doar să spun că urmează multe alte piese frumoase împreună. Sănătate tuturor și de restul ne descurcăm noi cumva atât timp cât ne avem ca frații!”, declară What’s UP.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine”, piesă ce are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții, iar în martie a lansat „Roboți”, o piesă cu un mesaj puternic pentru umanitate. În ultimele luni artistul a avut colaborări surpriză pentru fanii săi și a lansat hituri precum „Ce n-aș da”, alături de Jador și a ocupat poziția 1 în Trending, „Du-mă unde vrei”, alături de Dima Trofim, dar și un remake al piesei „A” alături de Bogdan de la Ploiești.

Nikolas Sax este unul dintre artiștii cu un succes uriaș când vine vorba de numărul de vizualizări pe YouTube. Artistul a devenit cunoscut odată cu piesele lansate alături de Jador și Hamude.