Zi de zi Aducem Asia mai aproape de tine: CHOPSTIX incepe o noua poveste in Craiova

Bucataria chinezeasca zarita prin lentila bucatariei CHOPSTIX, un loc unde poţi rezona impreuna cu toţi iubitorii de Asiatic, incepe o noua poveste de data aceasta in Craiova, pe Calea Bucuresti 80, la Electroputere Parc.

Al 22-lea restaurant CHOPSTIX din Romania

Si in 2023, CHOPSTIX si-a propus sa continue misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de preparate delicioase din aceasta zona. Locatia proaspat deschisa in Craiova, la Electroputere Parc, este prima din acest oras si a 22-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins in orase precum Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Galati si Timisoara.

Savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar si de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX au devenit rapid subiectul pe buzele tuturor celor care au pasit in noul restaurant din Craiova.

”Un nou an, o noua provocare CHOPSTIX. Ne-am dorit inca de la inceput sa aducem Asia mai aproape de toti romanii cu preparatele din portofoliul nostru culinar. Dragostea pentru produsele noastre, feedback-ul si mai ales fidelitatea acestora ne-au ajutat sa ne atingem target-ul propus. Si in acest an vom continua sa preparam produsele noastre cu aceeasi atentie ca pana acum. De la selectia celor mai potrivite ingrediente pana la construirea celor mai delicioase preparate” a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

Who’s ready to Noodle up?

Pentru cine nu a ajuns inca la restaurant, noul CHOPSTIX se afla in zona de food court din Electroputere si te asteapta cu toate hero producturile din gama sa: Ramen cu vita, pui cu ciuperci, delicioasele box-uri fresh sau deserturi specifice Asiei.

Iar daca nu ne vizitezi, nu uita ca poti alege Gustul Asiei printr-un singur click distanta din confortul casei tale prin aplicatiile de delivery ale partenerilor nostri de livrari.

Te asteptam in Electroputere Parc sa descoperiti intregul meniu CHOPSTIX!
Ne vedem acolo!

#chopstixromania #asian #chopstix #craiova #electroputeremall #chopstixcraiova #noodles #noodleup #tasty #chopstix