Alaturi de vedete pe covorul rosu de la Cannes, doctorul Raluca Pascu le-a luat zambetul la control
Un medic român a defilat pe covorul roşu, alături de vedete de talie mondială, la cel mai mare festival de film din lume, Cannes 2023! Doctorul Raluca Pascu, fondator iDentity Clinic®️, a participat la lansarea thrillerului-dramă, „Club Zero”. Dacă de obicei ţinutele alese de celebrităţi sunt în vizorul criticilor, de această dată, zâmbetul lor a fost în centrul atenţiei, iar noi am profitat de ocazie să aflăm verdictul specialistului în ceea ce priveşte dantura lor!

Johnny Depp şi-a şocat fanii pe covorul roşu: „Un tratament cu faţete ar rezolva problema!”
Una dintre cele mai aşteptate prezenţe ale anului 2023 la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes a fost, cu siguranţă, Johnny Depp! Actorul, care revine acum pe marile ecrane după lupte lungi prin tribunale, a zâmbit larg în multe dintre fotografiile surprinse pe covorul roşu, lucru care nu îi stă tocmai în fire, iar motivele sunt evidente. Johnny Depp a lăsat la vedere o dantură cu multe probleme, care i-a şocat, mai mult ca oricând, pe fani. Cu toate acestea, tratamentul în cazul său nu ar fi tocmai complicat, spune specialistul.
„Sesizăm, printre altele, coloraţii dentare. Unele dintre cele mai prietenoase tratamente la care actorul ar putea apela sunt îndepărtarea tartrului şi reziduurilor, o uşoară şlefuire, cât să nu sensibilizeze suplimentar dantura, urmate de aplicarea unor faţete dentare din ceramică.”
Dantura lui Johnny Depp este subiect controversat în presa tabloidă, şi nu de ieri, de azi. Încă din 2016 actorul a declarat că şi-a neglijat zâmbetul vreme de ani de zile, dar că se străduieşte să obţină un surâs mai plăcut.
Jude Law,  zâmbet timid în obiectivul aparatelor foto
Jude Law s-a alăturat regizorului Karim Aïnouz pe covorul roșu de la Cannes, pentru premiera „Firebrand”, peliculă intrată în cursa pentru Palme d’Or.  Actorul şi-a accesorizat costumul cu un zâmbet timid, lăsând rar la vedere dantura. Cu toate acestea, fanii au putut observa mici detalii: dinţii de pe arcada superioară sunt într-o stare mai bună, comparativ cu cei de pe arcada dentară mandibulară. Ce tratament i-ar recomanda medicul Raluca Pascu?
„Se poate sesiza că actorul nu a apelat la tratamente de reconstrucţie completă a danturii, practic şi-a păstrat zâmbetul natural.  Pentru înghesuirile dentare, sesizate pe arcada inferioară, i-aş recomanda un tratament ortodontic, eventual cu un aparat de tip aligner, o gutieră transparentă, care maschează faptul că persoana în cauză urmează un tratament de îndreptare a danturii.  După rezolvarea acestei anomalii,  putem aplica faţete dentare cu şlefuire minimă, pentru un zâmbet complet refăcut, care va asigura o transformare spectaculoasă şi de bun gust.”
 (Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)
De-a lungul timpului, Jude Law a afişat o dantură care pare în continuă transformare: de fapt, actorul a purtat mai multe mulaje, în funcţie de rolurile pe care le-a interpretat.
Cum şi-ar putea îmbunătăţi zâmbetul actriţa Julianne Moore? 
Purtând o rochie verde-smarald şi un machiaj natural, Julianne Moore a furat priviri pe covorul roşu! Nu s-a sfiit nicio clipă să îşi dezvăluie dantura în timpul zâmbetelor, un mic truc care, spun specialiştii, ne face mai atrăgători în ochii celorlalţi.
„Julianne Moore a afişat mereu un zâmbet curajos, o dovadă incontestabilă de încredere. Caninii superiori sunt în poziţie palatinizată, iar un tratament ortodontic îi poate vestibulariza. Astăzi, îndreptarea dinţilor nu mai este nici dureroasă şi nici nu se mai întinde pe ani întregi, ca înainte, de aceea este şi atât de populară în prezent. După rezolvarea problemelor de aliniere, am putea apela, în acest caz, la un tratament de albire cu laser, având în vedere că vorbim despre o dantură naturală sau chiar la un tratament cu faţete, care ar putea reda o formă armonioasă a arcadelor.”
De altfel, de-a lungul timpului, fanii i-au sugerat lui Julianne Moore pe reţelele de socializare că nu i-ar strica să apeleze la un tratament de albire a danturii.
„Da, Brie Larson are zâmbetul perfect!”
Să trecem acum şi în tabăra lui „Aşa da!” Există, desigur, şi exemple de vedete care poartă consacratul zâmbet „de Hollywood”. Brie Larson este una dintre ele! Câştigătoare a premiului Oscar, actriţa a cucerit şi inimile celor din jur, odată ce şi-a făcut apariţia pe covorul roşu. Fiind aleasă anul acesta ca membru al juriului de la Cannes, Brie Larson s-a distrat de minune în bliţurile fotografilor, într-o ţinută aurie, accesorizată cu un zâmbet la fel de strălucitor şi luminos!
„Da, actriţa are zâmbetul perfect! Există persoane care se nasc cu un zâmbet care le complimentează fizionomia, fără să aibă nevoie de alte tratamente, în afară de cele de întreţinere. Se observă grija pe care Brie Larson o acordă danturii ei. Probabil unul dintre tratamentele de cosmetică dentară la care a apelat este cel de albire, pentru că putem observa un zâmbet mai alb în prezent comparativ cu, să spunem, pozele de dinainte de 2010. ”
(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

Dacă vreţi să aflaţi ce poate fi îmbunătăţit la zâmbetul vostru, apelaţi la iDentity Clinic®️, locul în care tehnologia numărul 1 pe domeniu întâlneşte cei mai empatici medici, care caută permanent cele mai bune soluţii pentru zâmbetele voastre.  Peste 10.000 de pacienţi au descoperit, de la înfiinţare şi până în prezent, ce înseamnă Stomatologia la nivel de exepert, marca iDentity Clinic®️. Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11

Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: identityclinic.ro