Anchor Grup semneaza "Carta Diversitatii"

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici jucători de real estate de pe piața locală și dezvoltatorul primului centru comercial modern din România – București Mall – promovează diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă și semnează Carta Diversității, cu ocazia Lunii Europene a Diversității în întreaga Uniune Europeană.

„Anchor Grup este un susținător activ al echității, diversității și incluziunii, iar prezența în Carta Diversității vine să confirme abordarea noastră din ultimii 25 de ani. Suntem mândri de echipele noastre de oameni talentați și dedicați care provin din medii diferite; facilităm și încurajăm un mediu de lucru care pune accent pe valorile care ne unesc, dar și pe cele care ne fac unici. Suntem convinși că astfel de inițiative contribuie la dezvoltarea unei societăți mai incluzive, o direcție care se află în centrul strategiei noastre de business. De-a lungul timpului, prin implicarea noastră și prin proiectele pe care le-am dezvoltat pentru comunitate, ne asumăm ferm rolul nostru prin care încercăm să contribuim la transformarea lumii într-un loc mai bun”, a declarat Affan Yildirim, General Manager, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Cu o experiență de 25 de ani pe piața din România și investiții totale de peste 550 de milioane de euro, în proiecte de pionierat care au schimbat societatea românească și au avut un impact considerabil în economie, Anchor Grup a dezvoltat un mediu de lucru bazat pe egalitatea de șanse, oferind încredere și susținere angajaților companiei.

În plus, peste 50% dintre managerii Anchor Grup sunt femei. Totodată, multe dintre angajatele companiei au o vechime de peste 10 ani și au fost susținute să avanseze în poziții de conducere. Anchor Grup crede cu tărie în promovarea leadershipului feminin, oferind un mediu perfect pentru creștere și dezvoltare.

Carta Diversității în România urmează modelele de succes existente în alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate în mod voluntar, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă. Aceasta își propune să motiveze organizațiile semnatare să recunoască și să extindă avantajele integrării diversității în practicile organizaționale și de resurse umane. Prin semnarea și asumarea acesteia, diversitatea capătă dimensiuni practice și devine parte integrantă a culturii organizaționale.

Despre Anchor Grup
Unul dintre principalii dezvoltatori de real estate de pe piața locală, Anchor Grup și-a început activitatea în România în urmă cu 25 de ani. De atunci, investiția companiei a depășit 550 de milioane de euro. Portofoliul său include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall, urmat de Plaza România. În incinta acestuia din urmă, Anchor Grup a deschis cinematograful Movieplex, care a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D. În această industrie, Anchor Grup și-a extins portofoliul în sectorul cinematografului prin achiziționarea Hollywood Movieplex Cinema, primul cinema multiplex din România, care dispune de 10 săli de proiecție, cu o capacitate de 2.125 de locuri. În plus, investițiile Anchor Grup din ultimii ani acoperă și sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, care cuprinde peste 200 de apartamente în două clădiri. În prezent, ansamblul rezidențial Select Residences – cu peste 300 de apartamente situate în trei imobile – este proiectul companiei în dezvoltare, pe acest segment. Portofoliul Anchor Grup include și clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, și Plaza România Offices. Compania este condusă de Affan Yildirim, General Manager, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup, și membru în Consiliul de Administrație al MallDova.