Denimul este materialul care şi-a demonstrat de-a lungul timpului caracteristicile care îl recomandă astăzi în foarte multe ţinute masculine. De la outfiturile casual potrivite evenimentelor moderne organizate în aer liber, până la un look formal sau unul sport, oricare dintre acestea va putea conţine o pereche de blugi, atât de practică şi întotdeauna în tendinţe.

Cu ce porţi o pereche de blugi bărbăteşti?

Îmbrăcămintea din denim a fost concepută iniţial ca salopetă de lucru, tocmai datorită rezistenţei acestei texturi, posibilităţii de a fi curăţată cu uşurinţă, dar şi confortului pe care îl oferă la nivelul pielii. Odată cu trecerea timpului, stiliştii şi creatorii vestimentari, determinaţi de interesul tinerelor generaţii pentru acest material, au creat unele dintre cele mai variate piese vestimentare din denim, printre care atât de confortabilii blugi. 

Specificul texturii şi varietatea de modele şi croieli, permit includerea în orice tip de ţinută şi purtarea cu piese vestimentare variate. Cea mai des adoptată combinaţie vestimentară masculină, rămâne cea dintre blugi şi tricou, potrivindu-se oricărui context. Varietatea amplă de modele de tricouri barbati va permite crearea unora dintre cele mai variate outfit-uri.

Cum îţi alegi tricoul potrivit?

Atunci când îţi alegi tricoul, vei ţine cont de două aspecte esenţiale, respectiv de silueta ta şi de context. Pentru un look sport sau formal vei opta pentru tricouri basic uni, în timp ce pentru o ţinută urban-casual poţi alege să îmbraci tricouri viu colorate şi imprimate. În ceea ce priveşte silueta, dacă ai o constituţie plinuţă, vei evita tricourile mulate, cele tip Polo fiind mult mai potrivite pentru a oferi o ajustare a siluetei. Dacă eşti înalt şi atletic, atunci poţi îmbrăca orice tip de croială şi cromatică.

Ce blugi ţi se vor potrivi cel mai bine

Varietatea de modele de blugi barbati îţi va oferi posibilitatea de a-l alege pe cel care te va avantaja cel mai mult. Vei opta pentru un model regular fit dacă eşti înalt şi ai o siluetă atletică, iar dacă eşti plinuţ, ţi se va potrivi foarte bine un model loose fit. Modelele de blugi skinny şi slim-fit te vor avantaja dacă ai picioare lungi şi subţiri, în timp ce croiala bootcut ţi se va potrivi dacă eşti înalt şi preferi să porţi ghete sau cizme.

Cum accesorizezi ţinutele în care incluzi blugii?

O ţinută în care incluzi blugii, se bucură de foarte multă versatilitate, în ceea ce priveşte posibilităţile de stilizare. Îţi vei crea un look office, adăugând blugilor şi sacoului formal, accesorii precum o borsetă din piele, cureaua de la pantaloni şi un portofel slim. Unei ţinute casual, îi vei spori unicitatea, dacă îţi vei purta blugii preferaţi şi jacheta din piele, accesorizate cu o pereche de bocanci, un rucsac din piele şi o pereche de ochelari de soare.

Mizează întotdeauna pe calitate

Uneori nu este suficient să alegi articole care se potrivesc perfect. Pentru a te simţi bine şi pentru a investi inteligent este important să alegi haine de calitate. Produse realizate din materiale premium ce primesc atenţie pe parte de design şi finisaje te vor pune în valoare și se vor simți bine pe piele. Fie că vorbim de tricouri bărbaţi sau blugi, aspectul wow şi confortul mult dorit vor fi oferite doar de articole atent selectate.