CALVIN KLEIN, INC. si SARKK SA deschid primele magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR si CALVIN KLEIN JEANS in Romania

Calvin Klein, Inc., o filială deținută integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță deschiderea primelor magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR și CALVIN KLEIN JEANS în București, România, pe data de 15 iunie 2020.

Magazinele, care sunt localizate în interiorul a doua dintre cele mai mari centre comerciale – ParkLake Shopping Center și București Mall – sunt operate de SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză CALVIN KLEIN în România. Acestea vin ca parte a planului de dezvoltare a brandului pe piața din România.

Cu o suprafață de 95 mp în ParkLake Shopping Center, magazinul CALVIN KLEIN UNDWERWEAR va face disponibile pentru public cele mai noi colecții CK UNDWERWEAR pentru femei și bărbați. Produsele din colecțiile de Primăvară-Vară 2020 prezintă piese emblematice esențiale, reimaginate. Cu texturi atrăgătoare de tip touch-me, culori captivante și imprimeuri artistice în ediție limitată, acestea invită clienții să exploreze modele care surprind mințile tinere.

Situat în București Mall, primul magazin CALVIN KLEIN JEANS își folosește spațiul de 160 mp pentru a prezenta cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, toate destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Pentru cei care aleg zi de zi să meargă pe drumul propriu și să asculte doar de propria lor voce interioară, noua colecție CALVIN KLEIN JEANS pentru Vara 2020 sfidează granițele cu noi piese emblematice îndrăznețe, în timp ce îmbrățișează inclusivitatea cu stiluri esențiale disponibile în toate măsurile. În plus, pentru cei care doresc o vară memorabilă, plină de culoare și experiențe grozave, colecția CK FOOTWEAR & ACCESSORIES pentru Vara 2020 este distractivă, funcțională, exact ceea ce ai nevoie pentru activitățile în aer liber. O colecție de stiluri având în centru utilitatea, reîmprospătată cu detalii constând în logo-uri îndrăznețe, atât inspirate din arhivă, cât și noi.

Echipa CALVIN KLEIN a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților. Precauții stricte, în conformitate cu instrucțiunile oficiale, au fost implementate în cele două magazine, astfel încât clienții să se poată bucura de experiența lor de cumpărături fără griji și să descopere lumea CALVIN KLEIN îndrăzneață, distractivă, inspirată.

Magazinele CALVIN KLEIN UNDERWEAR și CALVIN KLEIN JEANS în România prezintă cel mai recent  concept de design CALVIN KLEIN, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifică idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare. Compania urmărește să transmită emoție și să inspire publicul folosind imagini incitante și linii surprinzătoare ce trezesc simțurile.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica, simplă, curată și modele inovative.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

###

CREDIT EDITORIAL: CALVIN KLEIN

SOCIAL MEDIA: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;
youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;
pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein
brand handle: @calvinklein