Camasile Pineberry si accesoriile Laura Olaru la Designers Boutique din Bucuresti Mall

București Mall continuă să-i susțină pe creatorii români de modă în cadrul Designers Boutique @ București Mall, un pop-up store special care găzduiește gratuit cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni.

Din primăvara acestui an, când a fost inaugurat magazinul inedit, printre brandurile prezente la Designers Boutique s-au numărat: Venera Arapu, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Bon Bijou, Papucei, Framboise, Anamaria Pop, Muna, AnTanTe, Happy Friday, Larisa Dragna, THAÏS & STRÖE.

În perioada 17 august – 6 septembrie, Pineberry, un brand de cămăși 100 % românești și Laura Olaru, designer de genți din piele naturală, vor fi sursa de inspirație pentru clienții care caută cămașa și geanta perfectă pentru întoarcerea la birou la început de toamnă…sau de ce nu, pentru o altă vacanță.

Pineberry a fost creat din dorința de a aduce pe piața românească creativitatea și experiența de 20 de ani pe piața de lux internațională a unui business de familie. Pineberry este o marcă cu energie “hibridă”, a #pineberryspirit, care spune povestea unui obiect elementar din garderobele epocii 3.0, CĂMAȘA. Articolele, clasice office, dar și cu printuri colorate, cu gulere și manșete double sau cotiere sunt confecționate din materiale naturale.

Pentru a încuraja clienții să nu lase ca tradițiile românești să se piardă, Pineberry a lansat Colecția Centenar, o colecție cu broderii tradiționale, specifice celor 4 zone istorice ale României: Țara Românească, Dobrogea, Transilvania și Moldova. Colecția include articole pentru bărbați și femei.

Tot în perioada 17 august – 6 septembrie, Designers Boutique prezinta și creațiile Laurei Olaru.  Brandul Laura Olaru a apărut din dragoste infinită pentru genți, aceste articole care ne definesc, în care purtăm zilnic frânturi de identitate. Locul unde o carte cu poveștile trecutului, telefonul cu tehnologia viitorului și micul secret al frumuseții tale își dau întâlnire pentru a arăta lumii cine ești. Pe lângă gențile vesele, viu colorate sau în culori neutre, jucăușe și practice, de umăr, de mână sau borsete, clientele pot achiziționa încălțămintea care va completa ținuta personalizată.

Creațiile acestor designeri vor putea fi admirate și achiziționate la București Mall, până pe 6 septembrie, în cadrul la Designers Boutique.

Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

Despre București Mall și fashion:
București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, deschis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.