Cu gandul catre lunga vara fierbinte

Incet, dar sigur se vede si vara la orizont. Si cat de bine ne pare.

O asteptam de ceva vreme. O visam si ne gandim cu drag la cum o sa ne plimbam, cum o sa ne schimbam coafurile si la cum ne vom juca de-a buclele.

Vara ne permite mai multa ghidusie, mai multa relaxare si mai multa prospetime. Dar, ar fi bine sa nu uitam ca, odata cu vara, apar si primele pericole pentru par. Razele fierbinti ale soarelui – mai ales cele UV, apa sarata, umiditatea, clorul din piscine, parul ud prins cu elastice prea dure.

Si, da, toate aceste detalii, apparent nevinovate, pot duce la varfuri despicate, la arsuri ale scalpului, la fire rebele si la o culoare matuita. Deci, ce ai de facut? Cum putem face ca sa mentinem sanatatea parului la var ace urmeaza? Iata cateva sfaturi concrete din partea lui Dudu Cumpat, stilist Londa Professional. El ne explica cum iti poti ingriji parul cat mai eficient pe timpul verii.

– Mizeaza pe sprayul de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance. Iata si de ce: acesta protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuirii culorii gratie ingredientelor pe care le contine. Unul dintre acestea? Coaja de portocala, cu un pH acid, care este renumita pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.
– Samponul si balsamul fara clatire pentru protectie impotriva razelor UV Sun Spark. Atuul lor? Curata si ingrijesc parul afectat de razele UV. Este gama ideala pentru a preveni efectele daunatoare ale razelor UV.
– Velvet Oil de la Londa Professional reface structura parului si este ideal pentru orice tip de par. Acesta este un produs versatil, care se aplica pe parul uscat pe lungimi si pe varfuri pentru a oferi suplete si hidratare. Daca alegi sa il aplici pe parul umed, atunci obtii protectie termica si efect anti-static.

De acum, gata: poate sa vina vara!