Descopera beneficiile Clubului CCC

Clubul CCC îi așteaptă pe iubitorii de tendințe și ocazii extraordinare.

Fiecare achiziție este încă un pas către noi oportunități și reduceri atractive. Cumpără, treci la nivelul următor și bucură-te de beneficii unice create pentru nevoile tale în materie de modă.

Clubul CCC este o comunitate unică formată din iubitorii de fashion în care toată lumea se va simți confortabil. În acest loc plin de inspirație, tendințe și oportunități, membrii vor găsi conținut creat pentru cerințele lor individuale. Pe cei mai fideli Membri ai Clubului îi așteaptă beneficii unice – servicii suplimentare, reduceri dedicate și invitații pentru întâlniri de modă ce îi vor inspira.

Pentru a te alătura Clubului CCC, ai nevoie doar de aplicația mobilă CCC care este disponibilă pentru următoarele sisteme: Android (Google Play), iOS (AppStore) și Huawei (AppGalery). Clubul poate fi accesat și prin intermediul site-ului ccc.eu. Membrii Clubului pot uita de cardurile de plastic demodate – toate informațiile și tranzacțiile sunt colectate într-un spațiu virtual. Abonamentul este complet gratuit.

Schimbă statutul beneficiilor tale
Clubul CCC oferă nu doar cumpărături la cele mai bune prețuri, ci și o experiență de neuitat. Avansarea către următorul nivel în Clubul CCC reprezintă și o garanție a beneficiilor suplimentare – inclusiv oferte speciale de la parteneri sau întâlniri cu teme dedicate modei, rezervate doar Membrilor Clubului!

Până acum, Membrii Clubului au avut ocazia să participe la evenimente exclusiviste pentru brand, precum cel în care s-a gătit pentru un stil de viață sănătos la început de an. Alătură-te Clubului CCC pentru a verifica ce oportunități te așteaptă. Și vor fi o mulțime de atracții și în acest an!

Membrii activi ai clubului primesc mai mult
Fiecare RON cheltuit în magazinele CCC și pe ccc.eu este important. Achizițiile înregistrate în Club se vor schimba în statusuri, iar acestea garantează accesul la noi beneficii.

Membrii Clubului CCC pot atinge trei statusuri în funcție de nivelul de achiziție: Standard, Silver și Gold. Fiecare dintre Membrii Clubului își începe aventura cu statutul Standard, dar fiecare achiziție îi aduce mai aproape de nivelul superior. Nivelul Standard aduce o garanție a returnării în 60 de zile a produselor achiziționate fără a prezenta o chitanță, livrare gratuită online a comenzilor de peste 49 de lei, -10% reducere la achiziții sub formă de cadou pentru ziua de naștere și acces la conținut exclusiv în aplicația CCC.

Nivelurile următoare sunt Silver și Gold. Odată ajunși aici, membrii Clubului beneficiază de o ofertă mare de reduceri pregătită de Parteneri și economisesc până la câteva sute de lei. În plus, statutul Silver garantează 90 de zile de returnare fără chitanță, cadou de ziua de naștere sau o reducere unică o dată pe an de -20%. Membrii Silver ai Clubului primesc și un pachet de cinci livrări online gratuite pentru achiziții de peste 40 de lei.

Statutul Gold îi conduce pe Membrii Clubului CCC la cel mai înalt nivel de beneficii în materie de reduceri, inspirație, conținut exclusiv și tendințe în modă. Pentru Membrii cu acest statut, compania CCC a pregătit un pachet de 6 discounturi adiționale pe lună, un cadou de ziua de naștere și o reducere de 30% o dată pe an. Statutul Gold garantează, de asemenea, retur de până la 120 de zile fără chitanță și livrare online gratuită fără o sumă minimă.

Cumpărăturile convenabile la prețuri atractive nu sunt singurul avantaj al comunității Clubului CCC. Pentru Membrii Clubului Gold și Silver, Partenerii au garantat reduceri excepționale. Au fost pregătite, printre altele, oferte dedicate și prin parteneri, de către Empik Foto, StarGift, 7card@Home, Marionnaud, precum și alții. Toate ofertele partenerilor sunt disponibile pe: ccc.eu/ro/club-ccc.

Nu ești încă membru al Clubului CCC? Nu ezita – descarcă aplicația mobilă CCC sau înregistrează-te pe ccc.eu/ro. Alătură-te comunității modei și obține beneficii unice!